Το online στέκι των εραστών της ωρολογοποιίας

Το δόγμα του ότι το ελληνικό κοινό τρέφει γνήσια αγάπη για το ρολόι εκφράζει το νέο site www.Watchlovers.gr το οποίο έχει μόλις συμπληρώσει τον δεύτερο μήνα της λειτουργίας του στο ελληνικό Διαδίκτυο.

Το νέο project του Νίκου Παληογιώργου φιλοξενεί διάσημα brands της υψηλής ωρολογοποιίας και όχι μόνο, με όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών στις ηλεκτρονικές του προθήκες σε τιμές που ξεκινούν από τα €50 και φτάνουν μέχρι τα €4.500. Το site έχει αντρικά, γυναικεία και παιδικά μοντέλα, τα οποία είναι όλα τους ελληνικής αντιπροσωπείας, με 2 χρόνια εγγύηση και δυνατότητα πληρωμής έως και σε 12 άτοκες δόσεις.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα, ενώ εκεί θα βρείτε τόσο τις νεότερες συλλογές όσο και επιλεγμένα παλαιότερα μοντέλα σε ειδικές προσφορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι υποστηρίζονται όλοι οι τρόποι ηλεκτρονικής πληρωμής (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, PayPal), ενώ το περιεχόμενο του site εμπλουτίζεται διαρκώς.

Όπως σημειώνει ο κ. Παληογιώργος: «Το e-shop μας ξεκίνησε από αγάπη και θαυμασμό για τα ρολόγια. Σκοπός μας να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με συνέπεια και ασφάλεια έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές».

To www.Watchlovers.gr ετοιμάζεται να δεχτεί τα νέα μοντέλα της Citizen και της Ebel, καθώς και τη συλλογή των αντρικών κοσμημάτων της Police, ενώ ο επισκέπτης μπορεί πάντοτε να βρίσκει κάτι νέο στο δικτυακό τόπο όσων αγαπούν το καλό ρολόι. 

More Stories
SIHH 2016: Το γεμάτο εκπλήξεις δείπνο της Piaget