To νέο Terrascope για την ομάδα της Arsenal

H Jean Richard αποκαλύπτει το νέο ρολόι της που είναι εμπνευσμένο από την συνεργασία της με την ποδοσφαιρική ομάδα της Άρσεναλ. 

Ένας θρύλος της ποδισφαιρικής ομάδας, ο Ian Wright, αυτοπροσώπως, παρουσίασε το Jean Richard Terrascope Chrono στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Salon QP στο Λονδίνο. Το ρολόι κεντρίζει το βλέμμα με την κατασκευή της κάσας και της στεφάνης του από ανθρακονήματα, ενώ το μαύρο χρώμα του προσδίδει χαρακτήρα. 

Το Terrascope Chrono Carbon Arsenal είναι ένα ρολόι limited edition και φέρει με υπερηφάνεια στο καντράν του το έμβλημα της ιστορικής ομάδας. Η κάσα του έχει διάμετρο 44 mm και είναι αδιάβροχη στα 100 μέτρα. Στο εσωτερικό του έχει τον μηχανισμό JR66, ο οποίος έχει αυτόματο κούρδισμα και εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις ανά ώρα. Έχει power reserve 42 ώρες και φέρει 43 λίθους. 

Υποστηρίζει λειτουργία χρονογράφου, ώρα, λεπτά, δευτερόλεπτα και έχει παράθυρο για την ημερομηνία στο 3. Θα κυκλοφορήσει σε 50 κομμάτια και στο κουτί του θα συνοδεύεται από ένα ρολόι τοίχου 30 εκατοστών. Το πιστοποιητικό αυθεντικότητάς του είναι υπογεγραμμένο από τους παίκτες της Άρσεναλ. 

More Stories
Συμφωνία Emirates-Bangkok Air