To Fifa Ballon d’Or στον ambassador της Audemars Piguet

H Audemars Piguet είδε με υπερηφάνεια τον Leo Messi, ambassador της και εξαιρετικά δημοφιλή ποδοσφαιριστή, να κατακτά ακόμα ένα Fifa Ballon d’Or την κορυφαία ετήσια διάκριση για τον καλύτερο παίκτη. Ο Messi υπερίσχυσε του Iniesta και του Cristiano Ronaldo για το βραβείο που προκύπτει από την ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών.

Είναι η τέταρτη φορά που ο Messi κατακτά το Ballon d’Or, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού, ενώ το ρεκόρ των διακρίσεων το κατείχε μέχρι σήμερα ο Michel Platini, o Marco Van Basten και ο Johan Cruyff.

Κατά τη διάρκεια του 2012, ο Messi κατάφερε να πετύχει 91 τέρματα σε 69 αγώνες, με τα 79 από αυτά τα γκολ να τα πετυχαίνει με την ομάδα της Barcelona και τα υπόλοιπα με την φανέλα της εθνικής ομάδας της Αργεντινής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Messi κατάφερε να σκοράρει από δύο γκολ σε 8 διαδοχικούς αγώνες, δείχνοντας και με αυτόν τον τρόπο την κλάση του.

H Audemars Piguet έχει την τιμή να είναι ο Messi ένας από τους πρεσβευτές της φίρμας, δείχνοντας και αυτή από τη μεριά της το πάθος της για διάκριση. leo-messi

More Stories
The New Face of Tradition by GP