OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το επίσημο site της Σφραγίδας της Γενεύης

Η Σφραγίδα της Γενεύης, αυτό το σύμβολο ποιότητας στην υψηλή ωρολογοποιία, αποκτά τον επίσημο δικτυακό τόπο του, τον οποίο μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ

Η επίσημη πιστοποίηση της ποιότητας ενός ρολογιού, της χρονομετρικής του ακρίβειας ξεκίνησε την ιστορία της στις 6 Νοεμβρίου 1886 από το Grand Council of the Republic and Canton of Geneva. H Poinçon de Genève, ένα στοιχείο που δείχνει την ανωτερότητα ενός μηχανικού ρολογιού και φέρει τις εγγυήσεις του TIMELAB , του Geneva Laboratory of Horology and Microengineering. 

Επτά ειδικοί απαρτίζουν την τεχνική επιτροπή καθορίζουν τα πρότυπα βάσει των οποίων ορίζεται το πού δίδεται η πολυπόθητη Σφραγίδα. Από το 2011 και έπειτα, η Σφραγίδα της Γενεύης αναφέρεται τόσο στα τεχνικά, αισθητικά όσο και στα λειτουργικά στοιχεία ενός ρολογιού. Τα κριτήρια είναι πολύ αυστηρά, επομένως όταν το φέρει ένα ρολόι, ξέρετε ότι θα λειτουργεί άριστα στο χέρι. Επίσης, δεν είναι εφικτό να το αντιγράψει κανείς, μιας και από τον Σεπτέμβρη του 2013 συνδυάζεται με έναν μοναδικό κωδικό και ένα QR Code. 

Δείτε περισσότερα στο επίσημο site. 

More Stories
Είστε έτοιμοι για το πιο πολύπλοκο ρολόι στον κόσμο;