To Chronos Plus στην πρεμιέρα του Galaxy Gear

To smartWatch της Samsung έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα, μαζί με το phablet Galaxy Note 3, στο οποίο και θα αποτελεί συνοδευτικό αξεσουάρ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην οποία βρέθηκε και το chronosplus.gr, ένας πολυάσχολος businessman και μία δημιουργική σύμβουλος μόδας ανέβηκαν στη σκηνή για να περιγράψουν ένα τυπικό 24ωρό τους, παρέα με τα Galaxy Note 3 και Galaxy Gear. Μέσα από μια ζωντανή συνομιλία, αποκάλυψαν τις λειτουργίες του κάθε προϊόντος και ανέδειξαν ότι μπορούμε εύκολα και γρήγορα να πραγματοποιούμε πολλές και διαφορετικές εργασίες σε λιγότερο χρόνο.

Το Galaxy Gear προσφέρει τις δυνατότητες ενός σύγχρονου αξεσουάρ τεχνολογίας, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στη διάδραση μεταξύ των smart συσκευών. Στόχο έχει να κάνει πιο άνετη κι ευχάριστη την καθημερινή ζωή των χρηστών. Με το GALAXY Gear, κάθε χρήστης μπορεί να έχει έλεγχο της συσκευής του και πρόσβαση σε πολλαπλές λειτουργίες.

Με το Memographer, μιας κάμερας 1.9 Megapixel, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες και video και να τα μοιραστούν μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να χάνουν στιγμή. Επιπλέον ενσωματώνει τη λειτουργία Pedometer, που καταγράφει την αθλητική δραστηριότητα των χρηστών, μέσω τεχνολογίας ενσωματωμένων αισθητήρων. Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν πόση απόσταση έχουν διανύσει και πόσες θερμίδες έχουν καταφέρει να καταναλώσουν. Τέλος, μπορεί να έχει πρόσβαση στα μουσικά κομμάτια που αναπαράγονται μέσω των Samsung GALAXY συσκευών τους. Όπως συμβαίνει και στις απλές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει τα αγαπημένα του τραγούδια και να τα αναπαράγει, ακόμα και αν η Samsung GALAXY συσκευή του δεν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Το Samsung Galaxy Gear θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου 2013.

More Stories
Νέες δημιουργίες από την Armani Exchange