Το Chronos Plus σας χαρίζει ρολόγια!

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε ανακοινώσει ότι έρχονται εκπλήξεις από το Chronos Plus. Τώρα, έφτασε η στιγμή να σας αποκαλύψουμε τι ακριβώς ετοιμάζουμε!

Στο www.chronosplus.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα διοργανώνονται διαγωνισμοί με έπαθλο ένα ρολόι σημαντικής αξίας και ιδιαίτερης αισθητικής. Ένας θα είναι ο τυχερός που θα το κερδίζει κάθε φορά.

Προκειμένου να λάβετε μέρος στην κλήρωση του διαγωνισμού μας, θα πρέπει να μπείτε στο κανάλι μας στο YouTube (το οποίο ετοιμάζεται), ή να δείτε το βίντεο παρουσίασης του ρολογιού που είναι το έπαθλο του διαγωνισμού, είτε μέσα από το ειδικό post που θα υπάρχει στο site μας, είτε μέσα από την παραπομπή για το βίντεο στη σελίδα μας στο Facebook ή στοTwitter account μας.

Προσοχή! Θα πρέπει να δείτε με συγκέντρωση το βίντεο γιατί εκεί θα δίνεται το στοιχείο των τεχνικών χαρακτηριστικών που θα πρέπει να μας στείλετε στο mail στο info@chronosplus.gr. Εάν δεν είναι το σωστό, δεν θα μπορείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση για το ρολόι.

Στις αρχές Αυγούστου, ξεκινάμε με έπαθλο ένα μοναδικό ρολόι!

Μείνετε συντονισμένοι, λοιπόν, γιατί έρχονται πολλά και ενδιαφέροντα από το απόλυτο site ενημέρωσης για την υψηλή ωρολογοποιία.

More Stories
ChronosPlus VideoPedia: Κατασκευή του καντράν