To Better Life Day επιστρέφει στην Αθήνα

?Η ημερίδα Better Life Day@Athens επιστρέφει στην Αθήνα προσφέροντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τρόπους βελτίωσης και εξέλιξης της προσωπικής τους ζωής.

Το event θα λάβει χώρα στο Θέατρο PIERCE, στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος, στην Αγ.Παρασκευή το Σάββατο 31 Μα?ου 2014. Οκτώ διακεκριμένοι ειδικοί  θα μοιραστούν με το κοινό  τις εμπειρίες τους μέσω διαδραστικών workshops. Οι ομιλητές θα εμπνεύσουν τους συμμετέχοντες, παρέχοντας ο καθένας τους συμβουλές και λύσεις για τον τρόπο  με τον οποίο μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές προκλήσεις της ζωής. Θέματα σχετικά με την υγεία, την καριέρα, τις προσωπικές σχέσεις και τα χόμπι θα αποτελέσουν τα βασικά σημεία συζήτησης με στόχο οι συμμετέχοντες να μάθουν να διαχειρίζονται αποτελεσματικότερα τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Μια ξεχωριστή ομάδα καταξιωμένων ομιλητών έχει ήδη ανακοινωθεί, κάθε ένας εκ των οποίων θα συμμετέχει σε θεματικά sessions των 45’. H FarhanaDhalla, ομιλήτρια και #1 Best selling συγγραφέας θα προτείνει μας μάθει πώς να κάνουμε το κάθε τέλος μια νέα αρχή, ενώ ο  Dr. Jose Gomez,  oοποίος ψηφίζεται από το 2009 στους τοπ ψυχοθεραπευτές της Αμερικής θα αναφερθεί σε θέματα διαχείρισης θυμού. H Cheryl Bonini Ellis,πιστοποιημένη Σύμβουλος Επιχειρήσεων καθώς και η Jane Ransom, διεθνούς φήμης ομιλήτρια και trainer σε θέματα του υποσυνείδητου θα μιλήσουν για το προσωπικό περιβάλλον, δίνοντας tips για τη δημιουργία ενός πετυχημένου Mastermind group.  Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν η Χαρούλα Μαθιοπούλου Μπιλάλη, Μοριακή Βιολόγος και ο Δρ. Ιωάννης Ηλίας, Eνδοκρινολόγος, οι οποίοι θα εστιάσουν σε θέματα υγείας και συγκεκριμένα  στη σωστή διαχείριση της σωματικής και ψυχικής μας ισορροπίας. Η Κατερίνα Τσιμπερλίδου, συγγραφέας, δημιουργός του site tsemperlidou.gr και πρώην Διευθύντρια του Δημιουργικού τμήματος της Adel Saatchi & Saatchi θα μιλήσει για θέματα καριέρας, ενώ η Ερρίκα Πρεζεράκου, ερευνήτρια,  δημιουργός της μεθόδου ‘Replayce’ και πρωταθλήτρια στο Άλμα επί Κοντώ θα εξηγήσει πώς να προπονούμε με θετικό τρόπο το σώμα και την σκέψη μας.

Το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές εδώ. Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με ένα networking party ενώ εταιρίες από το χώρο των «Ελληνικών Γεύσεων» θα μας ταξιδέψουν σε μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία με αρώματα από την ελληνική θάλασσα, σερβιρισμένα με φρέσκο ελαιόλαδο και βότανα της ελληνικής γης χαρίζοντας μας μία ξεχωριστή εμπειρία. Παράλληλα, θα έχουμε  την ευκαιρία να ανακαλύψουμε νέες προτάσεις για μία Καλύτερη Ζωή μέσα από την τέχνη, τη σωματική και πνευματική ισορροπία, τα χόμπι, την υγιεινή διατροφή και την κοινωνική προσφορά που θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε από όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης στον προαύλιο χώρο.

Το κόστος των εισιτηρίων ξεκινά από 20€ για περιορισμένες θέσεις, ενώ υπάρχει η δυνατότητα του διπλού VIP εισιτηρίου, το οποίο προσφέρειξεχωριστά προνόμια. Βρείτε τα εισιτήριά σας online στο http://tickets.public.gr/ σε όλα τα Public καθώς και σε άλλους συνεργαζόμενους χώρους όπως  τα καταστήματα Παπασωτηρίου & ΙΑΝΟΣ, τα καταστήματα Seven Spots και στο τηλέφωνο 11876.

More Stories
Έρχεται το Athens Flying Week 23