H TAG Heuer και η Porsche επισφραγίζουν τη συνεργασία τους

Με ένα δείπνο που παρέθεσαν σε εκλεκτούς καλεσμένους τους, οι δύο εταιρείες επισφράγισαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους για τα επόμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο brands που ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο του 2021 και επισφραγίστηκε με πολλές συνεργασίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς, η TAG Heuer και η Porsche παρέθεσαν ένα private dinner σε εκλεκτούς καλεσμένους τους την Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021. Το δείπνο φιλοξενήθηκε στο Porsche Center Athens, στη Μεταμόρφωση, με το χώρο της έκθεσης να μεταμορφώνεται για να υποδεχτεί τους καλεσμένους, λάτρεις της υψηλής ωρολογοποιίας και της σπορ αυτοκίνησης.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Διευθύνοντος Σύμβουλου της TAG Heuer, Frédéric Arnault, καθώς και του Detlev von Platen, που είναι μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου Πωλήσεων και Marketing της Porsche AG.

Επίσης είδαν από κοντά και δοκίμασαν τη συλλογή TAG Heuer Carrera και, βεβαίως, το χρονογράφο TAG Heuer Carrera Porsche που αποτελεί το πρώτο ρολόι που προκύπτει από τη συνεργασία των δύο εταιρειών, καθώς και την εξέλιξη της Porsche Carrera με παρουσία μοντέλων από το 1980, συνδέοντας το χθες με το σήμερα, και το αύριο με την ηλεκτροκίνητη Taycan που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους.

Ένας watch expert εξηγούσε στο κοινό τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά των ρολογιών, ενώ η  ζωντανή μουσική και το εκλεκτό φαγητό και, βεβαίως, η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, δημιούργησαν τις συνθήκες για μια υπέροχη ατμόσφαιρα που αντικατόπτριζε το ιδιαίτερο vibe των δύο brands.

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer εδώ.

More Stories
Ελικοδρόμια της Hublot στο Μονακό