Ένα νέο Aquaracer από την TAG Heuer για την Νaomi Osaka

Η TAG Heuer παρουσιάζει ένα νέο Αquaracer αφιερωμένο στην διάσημη Γιαπωνέζα τενίστρια Naomi Osaka.

Η Naomi Osaka, δεν είναι μόνο μία από τις καλύτερες και πιο σημαντικές σύγχρονες παίκτριες του τένις, αλλά είναι και ένα άτομο παθιασμένο με την μόδα και το design και μια από τις πιο διάσημες ambassadors της TAG Heuer. Το νέο Aquaracer Professional Naomi Osaka Limited Edition που μόλις παρουσίασε η ελβετική μάρκα είναι το αποτέλεσμα μιας στενής συνεργασίας μεταξύ της Γιαπωνέζας αθλήτριας και της TAG Heuer.

Η Naomi Osaka έγινε επίσημη πρέσβειρα της TAG Heuer τον Ιανουάριο του 2021 και από τότε απολαμβάνει τη συνεργασία της με την εμβληματική μάρκα. Για να γιορτάσουν, λοιπόν, αυτή τη συνεργασία τους, η Νaomi Osaka και η TAG Heuer εργάστηκαν σε ένα πρότζεκτ: τη δημιουργία ενός νέου ρολογιού, ενός TAG Heuer Aquaracer που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία και την Αυστραλία.

Για αυτήν την ειδική έκδοση, η αθλήτρια ήθελε το TAG Heuer μοντέλο που φέρει το όνομά της να έχει αποχρώσεις του πράσινου στο καντράν και στο λουράκι. Το πράσινο δεν αντιπροσωπεύει μόνο την υπενθύμιση για το τερέν του τένις, αλλά και την αγάπη της Οsaka για τη φύση και οτιδήποτε πράσινο. Προς τιμήν, λοιπόν, των δύο μεγάλων παθών της το καντράν του TAG Heuer Aquaracer Naomi Osaka Limited έχει δύο αποχρώσεις του πράσινου: το κυματιστό μοτίβο του καντράν έχει ένα χαρακτηριστικό απαλό πράσινο χρώμα, ενώ οι λεπτομέρειες στις ενδείξεις της περιμετρικής κλίμακας είναι σε μια διαφορετική απόχρωση του πράσινου, με μια επίσης λεπτή αναφορά στο χρώμα της μπάλας του τένις και οι οκταγωνικές ενδείξεις της ώρας είναι κατασκευασμένες από διαμάντια.

Η Naomi Osaka επέλεξε το Aquaracer ως βάση της περιορισμένης σειράς που θα φέρει το όνομά της, γιατί όπως και άλλοι άθλητες στο παρελθόν, εκτιμά ότι αυτά τα μοντέλα προσφέρουν μια εξαιρετική στιβαρότητα μαζί με τις χαρακτηριστικές και ασυνήθιστα φαρδιές ενδείξεις και δείκτες, που καθιστούν εύκολη την ανάγνωση της ώρας, με μια ματιά.

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer εδώ

More Stories
Ημέρα της Μητέρας 2022: Breeze