Τα wearables της LG στην IFA

Μετά την παρουσίαση του LG G Watch, μία από τις πρώτες συσκευές της αγορά με λειτουργικό σύστημα Android Wear™, η LG στοχεύει να ηγηθεί και στην κατηγορία των wearable συσκευών συνδυάζοντας τον κλασσικό σχεδιασμό με την προηγμένη τεχνολογία.

Το νέο LG G Watch R αποτελεί την πρώτη παγκοσμίως wearable συσκευή με κυκλική οθόνη P-OLED (Plastic OLED) που καταλαμβάνει το 100 τοις εκατό της επιφάνειάς του. Η νέα Android wearable συσκευή της LG μοιάζει με πραγματικό ρολόι και πλαισιώνεται από ένα δυνατό και ανθεκτικό ανοξείδωτο πλαίσιο που διαθέτει μια γκάμα επιλογών εμφάνισης, προσβάσιμων στο χρήστη με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης.

Το νέο KizON, η συσκευή της LG που φοριέται στο χέρι και είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για παιδιά, αποδεικνύει τη δέσμευση της LG να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα που είναι ταυτόχρονα και φιλικά σε όλη την οικογένεια. Ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά προσχολικής και νηπιακής ηλικίας, το KizON προσφέρει ασφαλείς πληροφορίες για τη θέση των παιδιών σε πραγματικό χρόνο και επιτρέπει στους γονείς να μπορούν να εντοπίζουν τα παιδιά τους άμεσα μέσω του smartphone ή του tablet τους, ώστε να μην ανησυχούν.

 
More Stories
Blancpain: Fifty Fathoms Bathyscaphe Quantième Complet