Τα νέα μοντέλα της Cartier

H Cartier είχε πλούσια παρουσία στο Σαλόνι SIHH 2015, όπου παρουσίασε 7 νέα μοντέλα, αρκετά από τα οποία έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους φίλους της υψηλής ωρολογοποιίας.

Αρχικά το Cle de Cartier, όπου η λέξη Cle στο όνομά του, σημαίνει κλειδί, με την κορώνα για τη ρύθμιση της ώρας και της ημερομηνίας να θυμίζει το γύρισμα ενός κλειδιού. Στο εσωτερικό του έχει τον μηχανισμό 1847 MC, με αυτόματο κούρδισμα δύο κατευθύνσεων και εξαιρετική αντοχή.

Μπορείτε να το δείτε στο ακόλουθο βίντεο.

Η Cartier παρουσίασε ακόμα το Rotonde de Cartier Grande Complication Skeleton, με αυτόματο μηχανισμό και κάσα 45 mm, το Rotonde de Cartier Mysterious Double Tourbillon με χειροκίνητο κούρδισμα, κάσα διαμέτρου 45 mm και tourbillon στο 6. To Rotonde de Cartier Annual Calendar Watch, έχει αυτόματο μηχανισμό με κάσα 40 mm, ενώ το Rotonde de Cartier Astrotourbillon Skeleton έχει χειροκίνητο κούρδισμα και κάσα 47 mm.

Η Cartier παρουσίασε ακόμα το Tank Louis Cartier Skeleton Sapphire με χειροκίνητο κούρδισμα και τετράγωνη κάσα, το Rotonde de Cartier Flying Tourbillon Reversed Dial με χειροκίνητο κούρδισμα και κάσα διαμέτρου 46 mm και τέλος το Crash Skeleton με πολύ περίεργο σχήμα στην κάσα και χειροκίνητο κούρδισμα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το promo της εταιρείας για την δραστηριότητά της ως κατασκευαστής ρολογιών.

 

Τις εντυπώσεις στον τομέα της κοσμηματοποιίας κλέβει το Ballon Bleu de Cartier Serti Vibrant, το οποίο και μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο βίντεο με τους παλλόμενους κρυστάλλους που ενισχύουν τη λάμψη του καντράν.

 

 

More Stories
O Jean-Claude Schwarz υποβάλει την παραίτησή του