Συνεργασία Santoro London με τη “Nicki” – Μ. Πέρρος

Η εταιρεία “Nicki” – Μιχ. Πέρρος ΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της για αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα, της σειράς προϊόντων Mirabelle, που σχεδιάζει και κατασκευάζει η γνωστή αγγλική εταιρεία Santoro London.  

Στα προϊόντα της σειράς Mirabelle περιλαμβάνονται τσάντες, πορτοφόλια, θήκες τηλεφώνων, σετ αλληλογραφίας, είδη γραφής και γραφείου, κοσμηματοθήκες κ.α. Απευθύνονται σε ευρύ φάσμα ηλικιών, παιδιά, έφηβες και γυναίκες, ενώ ξεχωρίσουν από τα παραμυθένια τους σχέδια, που αποπνέουν ρομαντική διάθεση, άλλων εποχών.    

Τα είδη της Santoro London, διακρίνονται για το καλαίσθητο design τους που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Είναι αυτή η εντυπωσιακή σχεδίαση που τους έχει χαρίσει τέσσερις φορές ως τώρα το διεθνές βραβείο “Gift of the year”. Γι’ αυτό οι διάφορες σειρές προϊόντων της είναι περιζήτητες και διακινούνται από τα πιο φημισμένα καταστήματα στον κόσμο μεταξύ των οποίων τα Harrods, Selfridges, Galleries La Fayette, Sach’s 5th Avenue, El Corte Ingles, United Colours of Benetton, καθώς και από τα πωλητήρια των δύο μεγαλύτερων μουσείων μοντέρνας τέχνης στον κόσμο: του Museum of Modern Arts (MoMA) της Νέας Υόρκης και του The Victoria and Albert Museum του Λονδίνου.

Τα προϊόντα Mirabelle, διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα, σε όλη την Ελλάδα.  

Λίγα λόγια για την Nicki” – Μιχ. Πέρρος ΑΕ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1945 ως κατασκευαστική ειδών ταξιδίου. Μετά από μία επιτυχημένη πορεία 32 ετών, το 1977 αναλαμβάνουν τα ηνία ο Μιχάλης και η Νίκη Πέρρου. Το 1992 ιδρύεται η Μιχ. Πέρρος ΑΕ, με διακριτικό τίτλο «NICKI». Η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητές της, στην κατασκευή και εμπορία σχολικών ειδών. Το 1986 επεκτείνεται και στην εισαγωγή και διακίνηση διεθνώς γνωστών προϊόντων. Από το 2005 η εταιρεία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο σχολικές τσάντες, είδη ταξιδιού και accessories του γνωστού brand “NO FEAR”. Η συνεργασία αυτή μεγαλώνει το 2009 με την ανάληψη της κατασκευής και διανομής των προϊόντων “NO FEAR”, κατά αποκλειστικότητα για την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Βουλγαρία, και τις χώρες του Αραβικού Κόλπου. Το 2011 η NICKI, αναλαμβάνει την κατασκευή και διανομή κατά αποκλειστικότητα, των προϊόντων “DYSE ONE” σε 17 χώρες. Πρόκειται για ένα δυναμικό brand name που ξεκίνησε από το Los Angeles και έγινε πολύ γρήγορα διεθνώς γνωστό και δημοφιλές. Από το 2012 η “NICKI”, λαμβάνει μέρος στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις και την επόμενη χρονιά λανσάρει στην ελληνική και τις διεθνείς αγορές, τα νέα προϊόντα της σειράς “NICKI Kids”, συνεχίζοντας την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας στην ελληνική και στις διεθνείς αγορές.

More Stories
H Breguet στο αεροδρόμιο της Γενεύης