Συνεργασία Amadeus και Interjet

Με τη συμφωνία πλήρους περιεχομένου η Amadeus θα γίνει η πρώτη εταιρεία διανομής που θα διαθέσει το σύνολο του περιεχομένου της Interjet σε ταξιδιωτικά γραφεία και εταιρικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και όλων των χωρών που δραστηριοποιείται η Interjet στην Αμερική.  

Η υιοθέτηση της πλατφόρμας Altéa Reservation της Amadeus θα προσφέρει ευκαιρίες συνεργασίας με άλλες αεροπορικές εταιρείες, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία της Interjet σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Interjet και η Amadeus ανακοίνωσαν πρόσφατα τη σύναψη μιας συμφωνίας πλήρους περιεχομένου και την υιοθέτηση της πλατφόρμας Altéa Reservation, η οποία θα βοηθήσει την Interjet, αεροπορική εταιρεία του Μεξικού υψηλής απόδοσης, με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προσιτές τιμές, ούτως ώστε να μπορέσει να επεκτείνει το εύρος της σε νέες αγορές και να αναπτύξει τη διεθνή πελατειακή της βάση.  

Η Interjet θα διαθέσει την πλήρη γκάμα εσωτερικών και διεθνών πτήσεων, καθώς επίσης και τους δημοσιευμένους ναύλους της, σε όλα τα σημεία πώλησης της Amadeus σε όλο τον κόσμο. Τα ταξιδιωτικά γραφεία και οι εταιρικοί πελάτες που χρησιμοποιούν το σύστημα της Amadeus θα έχουν απευθείας πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο με απόλυτη ακρίβεια στην διαθεσιμότητα των πτήσεων και των θέσεων, αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητα του brand της Interjet σε αγορές όπου μέχρι πρότινος διατηρούσε ελάχιστη παρουσία.  

Η Interjet θα υιοθετήσει επίσης και το Altéa Reservation της Amadeus, μια τεχνολογική πλατφόρμα νέας γενιάς για κρατήσεις και ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων των ταξιδιωτικών γραφείων, η οποία θα επιτρέψει στην αεροπορική εταιρεία να καλύψει τις ανάγκες κράτησης εισιτηρίων των ταξιδιωτικών γραφείων, να απολαμβάνει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις λειτουργίες της και να συνδέεται με άλλες αεροπορικές εταιρείες. Συνολικά μέσα από την πλατφόρμα η Interjet θα προσφέρει μια άριστη εμπειρία εξυπηρέτησης για τον ταξιδιώτη.  

Η υιοθέτηση της πλατφόρμας Altéa Reservation θα δώσει την ευκαιρία στην Interjet να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που προκύπτουν από την δυναμική επέκταση και πιο συγκεκριμένα από τις συνεργασίες που θα σχηματιστούν με άλλες παγκοσμίου κύρους αεροπορικές εταιρείες.

Οι αεροπορικές εταιρείες με τις οποίες η Amadeus διατηρεί συμφωνία περιεχομένου αντιπροσωπεύουν το 80% των αεροπορικών κρατήσεων που πραγματοποιούνται στο σύστημα της Amadeus παγκοσμίως. Ήδη, πάνω από 80 αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους έχουν συνάψει συνεργασία διανομής με την Amadeus και οι κρατήσεις αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους στα ταξιδιωτικά γραφεία που χρησιμοποιούν το σύστημα της Amadeus αυξήθηκαν κατά 19% σε σχέση με το περασμένο έτος, στο πρώτο τρίμηνο του 2015.

The premium watch magazine

More Stories
O Ροναλντίνιο είναι ο νέος ambassador της Rebellion Timepieces