Συμφωνία της Swiss με την Amadeus

Δεκαετής σύμβαση θα αντικαταστήσει τα υπάρχοντα συστήματα της SWISS, αυξάνοντας και βελτιώνοντας την ενοποίηση στον Όμιλο Lufthansa.

Η Amadeus και η Swiss International Air Lines, ανακοίνωσαν μια μακροχρόνια στρατηγική συμφωνία βάσει της οποίας η αεροπορική εταιρία θα υιοθετήσει τις βασικές ενότητες της Altéa Suite της Amadeus, με σκοπό να ενισχύσει τις διαδικασίες στους τομείς των reservation, inventory και departure control. 

Με τη μετάβαση στην πλήρως ενοποιημένη λύση PSS της Amadeus, η SWISS θα επωφεληθεί από τη βελτιστοποιημένη πρόσβαση σε ακριβή στοιχεία επιβατών και πτήσεων, καθώς τα άλλα μέλη του Ομίλου – η Lufthansa, η Air Dolomiti και η Austrian Airlines – εφαρμόζουν ήδη την τεχνολογία Altéa της Amadeus.

Αυτό με τη σειρά του επιτρέπει μια πολύ πιο ομαλή ταξιδιωτική εμπειρία στις διαφορετικές αεροπορικές εταιρίες του Ομίλου Lufthansa, ενώ θα ενισχύσει τις ευκαιρίες συνεργασίας και με άλλους αερομεταφορείς, ιδίως με αυτούς που μετέχουν από κοινού στη συμμαχία Star Alliance.

Η μετάβαση της SWISS στις λύσεις Reservation και Inventory της Altéa είναι προγραμματισμένη για τις αρχές του 2016, με τη μετάβαση στο Departure Control να ακολουθεί στα μέσα του 2016.

More Stories
Τα NFT της Louis Moinet ξεπούλησαν σε μόλις 7 λεπτά