Συμφωνία Emirates-Bangkok Air

Η Emirates και η Bangkok Airways ανακοινώνουν συμφωνία κοινού κωδικού για 19 δρομολόγια της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Η Emirates, ένας παγκόσμιος σύνδεσμος ανθρώπων και τόπων, ανακοίνωσε τη συμφωνία πτήσεων κοινού κωδικού με την Bangkok Airways, την περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ταϊλάνδης. Η εν λόγω συμφωνία αναμένεται να ανοίξει νέους προορισμούς για τους επιβάτες τόσο της  Bangkok Airways, όσο και της Emirates από περιοχές της Ευρώπης, της Αυστραλασίας και της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Η νέα συμφωνία περιλαμβάνει την ενσωμάτωση του κωδικού της Emirates σε 19 προορισμούς που εξυπηρετεί η Bangkok Airways σε μια σειρά από πόλεις της Νοτιοανατολικής  Ασίας, προσθέτοντας συνολικά 14 νέους προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυό της και συνδέοντας ταυτόχρονα τους επιβάτες της με νέους τουριστικούς προορισμούς όπως το Koh Samui και το Chiang Mai στην Ταϊλάνδη, το Siem Reap στην Καμπότζη, και τα Yangon και Mandalay στην Μιανμάρ. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με προορισμό την Μπανγκόγκ (Σουβαρναμπούμι), το Πουκέτ, την Κουάλα Λουμπούρ και την Σιγκαπούρη θα επωφεληθούν από τις πτήσεις κοινού κωδικού της Bangkok Airways. Η συμφωνία αυτή προσφέρει επίσης στους επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν από και προς το Koh Samui την επιλογή ενδιάμεσης στάσης στο Χόνγκ Κόνγκ, την Κουάλα Λουμπούρ, τη Σιγκαπούρη και το Πουκέτ.

Οι πτήσεις της Bangkok Airways θα προσφέρουν απρόσκοπτη σύνδεση με αυτές της Emirates από το Ντουμπάι και σε όλο το δίκτυο προορισμών της, το οποίο περιλαμβάνει και ευρωπαϊκές πύλες, παρέχοντας επίσης αυξημένη διασυνδεσιμότητα για τους επιβάτες που ταξιδεύουν από Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Η Bangkok Airways πραγματοποιεί 31 πτήσεις σε 24 αεροδρόμια της Ασίας. Οι πελάτες της Emirates που θα ταξιδεύουν με την Bangkok Airways θα απολαμβάνουν το ίδιο όριο αποσκευών με αυτά της Emirates, μέσω ενός μόνο ελέγχου αποσκευών μέχρι και τον τελικό προορισμό. Αντίστοιχα, όλοι οι επιβάτες της Emirates που επιβιβάζονται στις πτήσεις της Bangkok Airways θα λαμβάνουν κάρτες επιβίβασης κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων στο πρώτο διεθνές σημείο αναχώρησης για τη σύνδεση με τους επόμενους διεθνείς προορισμούς.

Η Emirates έχει συνάψει συμφωνίες κοινού κωδικού με 15 εταίρους σε όλο τον κόσμο. Με τη νέα συμφωνία κοινού κωδικού με την Bangkok Airways, οι πελάτες της Emirates θα μπορούν να απολαμβάνουν εύκολη διασύνδεση με 104 προορισμούς σε περιοχές της Ασίας – Ειρηνικού, συμπεριλαμβανομένων και των πτήσεων που προσφέρουν οι Qantas και Jetstar.

More Stories
Hublot Spirit of Big Bang