Συλλεκτικά ρολόγια Aviator για το Phantom στο Watchlovers

To Watchlovers φέρνει τα συλλεκτικά ρολόγια της Aviator Swiss, το οποίο είναι αφιερωμένο σε έναν θρύλο των αιθέρων που πετά με την ελληνική Πολεμική Αεροπορία.

Το Phantom II F4E φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια υπηρεσίας και επιχειρησιακής ετοιμότητας στον ελληνικό εναέριο χρόνο και η Aviator το τιμά με ένα ρολόι σε περιορισμένη κυκλοφορία. Υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδοχές με ασημί και μαύρο μπρασελέ, ενώ υπάρχουν και δύο εκδόσεις με μαύρο και καφέ δερμάτινο λουράκι.

Ο μηχανισμός του ρολογιού είναι quartz ακριβείας Ronda 5021.D. Η κάσα είναι απο ανοξείδωτο ατσάλι και στο πίσω μέρος είναι χαραγμένη η εικόνα του Spooky, της μασκότ των φίλων του Phantom. Το ρολόι έχει κρύσταλλο από αχάρακτο ζαφείρι, ενώ στο καντράν υπάρχει επικάλυψς Super Luminova στους δείκτες και τις ενδείξεις των ωρών.

Το ρολόι υποστηρίζει ώρα, λεπτά και δευτερόλεπτα κεντρικά,με ένα παράθυρο για την ημερομηνία στο 6. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ, όπου θα μπορέσετε να αποκτήσετε το συλλεκτικό αυτό ρολόι σε προνομιακή τιμή με εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας.

Ακολουθεί ένα βίντεο που θα σας βάλει στο cockpit του θρυλικού αεροσκάφους!

More Stories
ChronosPlus VideoPedia: Urwerk EMC mechanism