SmartWatch με μηχανικό μηχανισμό

Επιτέλους! Ήρθε η ώρα να δούμε ένα smartWatch με ενσωματωμένο μηχανικό μηχανισμό και μάλιστα με αυτόματο κούρδισμα! Ο λόγος για το Kairos, το οποίο είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδοχές. 

Η πρώτη είναι το μοντέλο MSW 115, με αυτόματο μηχανισμό Miyota 87S7 με 21 λίθους, ενώ το άλλο μοντέλο είναι το SSW 158, το οποίο φορά μηχανισμό Soprod A10BV-2. Πρόκειται για μοντέλα με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι 316L, με κρύσταλλο ζαφειριού, δερμάτινο λουράκι, αντοχή σε πίεση 3 ατμοσφαιρών και power reserve 42 ώρες. 

Θα υπάρχουν και παραλλαγές στην κάσα, αλλά αυτό που αξίζει να τονίσουμε είναι ότι το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android Wear, ενώ στο εσωτερικό τους θα έχουν έναν επεξεργαστή ARM Cortex M4, ή κάποιο chip της Intel. Ουσιαστικά οι smart ενδείξεις προβάλλονται στην ενσωματωμένη οθόνη στο κρύσταλλο, σε bluetooth σύνδεση με το smartphone σας. Παράλληλα, είναι εφικτή η χρήση του ρολογιού ως τηλεχειριστήριο συσκευών. 

Το μόνο κακό είναι ότι η εταιρεία είναι ένα startup και ακόμα δεν έχει ξεκινήσι η μαζική παραγωγή. Πάντως οι τιμές, ενδεικτικά, για τα μοντέλα της θα είναι από 499 δολάρια μέχρι και τα 1.199. 

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα. 

More Stories
Ειδική έκδοση της Vostok Europe για την Ελλάδα