Αναδείξτε στο στυλ σας στην νέα καμπάνια “With 5 Snaps” του Seiko 5 Sports

Το Seiko 5 Sports παρουσιάζει την νέα παγκόσμια ψηφιακή καμπάνια που ονομάζει “With 5 snaps” και καλεί τους νέους από όλα τα σημεία του πλανήτη να αναδείξουν το στυλ τους δίπλα σε ένα συμβολικό “5” κάπου στην πόλη τους.

Από τις 25 Μαΐου μέχρι τις 25 Ιουνίου μπορείτε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας στο Instagram,  αφού πρώτα βρείτε ένα σημαδιακό «5» και σταθείτε δίπλα του. Γιατί; Η νέα καμπάνια του Seiko 5 Sports καλεί όλους και όλες να δείξουν το μοναδικό τους στυλ ανεβάζοντας φωτογραφίες μόδας, οι οποίες θα πρέπει να περιέχουν μέσα τους, με οποιοδήποτε τρόπο, τον αριθμό «5».

Eίτε σε κάποιο σημείο που βρίσκουν στην πόλη τους ή οπουδήποτε στη γύρω περιοχή, ή ακόμη και να δημιουργήσουν μια νέα ιδέα γύρω από το συγκεκριμένο νούμερο. Δημοσιεύοντας τη φωτογραφία τους στο Instagram με το hashtag της καμπάνιας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέρος του μιας διεθνούς έκδοσης για το Seiko 5 Sports “Look Book”, στο οποίο θα προτείνεται ένα ρολόι Seiko 5 Sports το οποίο ταιριάζει με την κάθε φωτογραφία που συμμετέχει ή ταιριάζει με το στυλ του κάθε χρήστη.

https://www.instagram.com/p/CPTPvJdj7qx/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Το πρώτο βήμα που πρέπει να ακολουθήσουν όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην καμπάνια είναι να ακολουθήσουν τον λογαριασμο των Seiko 5 Sports στο Instagram (@seiko5sportsofficial).

To δεύτερο βήμα σας ζητάει να βρείτε εκείνο το ξεχωριστό «5» που θα κάνει τη φωτογραφία σας μοναδική. Μπορεί να είναι ένα σήμα στο δρόμο, μια ταμπέλα σε μια βιτρίνα, ή ένα συμβολικό παιχνίδι που αφήνει να εννοηθεί το «πέντε». Εκεί, λοιπόν, θα πρέπει να βγάλετε μια φωτογραφία όπου θα φαίνεται το δικό σας μοναδικό στυλ μόδας. Το στιγμιότυπο ή η φωτογραφία πρέπει να είναι του ατόμου που υποβάλλει αίτηση για αυτήν την καμπάνια. Μπορείτε να γράψετε ή να σχεδιάσετε τον αριθμό «πέντε» σε χαρτί ή να τον εκφράσετε χρησιμοποιώντας το σώμα ή τα χέρια σας. Και φυσικά η Seiko σας υπενθυμίζει να τηρείτε τους δημόσιους κανόνες και νόμους κατά τη λήψη της φωτογραφίας.

Το τρίτο βήμα είναι να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας στο Instagram και να την ταγκάρετε με τα εξής hashtags: #with5snaps και #5sports_XX. Στο δεύτερο hashtag τα «XX» θα πρέπει να αντικατασταθούν με τον κωδικό της χώρας, στη περίπτωση της Ελλάδας με το “gr”.

To πρώτο μεγάλο βραβείο είναι η μεταμόρφωση των φωτογραφιών που θα προκριθούν σε ένα πρωτότυπο έργο τέχνης, από έναν δημοφιλή καλλιτέχνη της Ιαπωνίας. Εάν σας γοητεύει η Ιαπωνική pop κουλτούρα, τότε βάλτε τα δυνατά σας γιατί η νέα γενιά των Ιαπώνων καλλιτεχνών και ειδικά όσων συνεργάζονται με την Seiko αποτελούν μια καλή εγγύηση για να μετατρέψουν τη φωτογραφία σας σε ένα διαχρονικό ποπ αριστούργημα.

Το επόμενο βραβείο σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε μέρος του παγκόσμιου “Look Book” του Seiko 5 Sports, όπου εκεί δίπλα στη φωτογραφία σας, θα προτείνετε και το ιδανικό Seiko 5 Sports που ταιριάζει απόλυτα με το στυλ σας.

Περισσότερες πληροφορίες για την νέα καμπάνια του Seiko 5 Sports εδώ.

More Stories
Ένα βίντεο-ταξίδι στον κόσμο της Hermes