Ρολόι για τη Μύκονο από τη Hublot!

H Ηublot παρουσιάζει το Mykonos Classic Fusion Chronograph, το οποίο έχει τα χρώματα της Ελλάδας και φέρνει άερα καλοκαιριού, απευθείας από τις πανέμορφες Κυκλάδες. 

Σε ένα από τα πιο trendy σημεία του καλοκαιριού, τη Μύκονο, η Hublot έχει γράψει τη δική της ιστορία, συνεργαζόμενη με την Flamme Hellas and Gofas και δημιουργεί ένα μοντέλο αφιερωμένο στο νησί. Πρόκειται για έναν χρονογράφο με κάσα από τιτάνιο, διαμέτρου 45 mm, ο οποίος θα κυκλοφορήσει σε μόλις 25 κομμάτια.

Φέρει τον μηχανισμό HUB 1143, ο οποίος είναι αυτόματος, αποτελείται από 280 μέρη και 59 λίθους και έχει power reserve 42 ώρες. Το καντράν του είναι μπλε για να θυμίζει την ελληνική θάλασσα, ενώ στο κέντρο του υποκαντράν στο 3 βλέπει κανείς έναν ανεμόμυλο που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν της Μυκόνου. Ένα ακόμα totalizer υπάρχει στο 9. Στο 6 υπάρχει το παράθυρο της ημερομηνίας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρολόι αυτό θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο από το κατάστημα Gofas στην οδό Ματογιάννη 43 στη Μύκονο. Είναι μια καλή ευκαιρία για να επισκεφθεί κανείς το νησί, φέτος το καλοκαίρι! 

More Stories
Ξυπνητήρια προς… εξαφάνιση