Richard Mille RM 016 Black Night Limited Edition

To νέο skeleton ρολόι της Richard Mille θα κυκλοφορήσει σε μόλις 10 τεμάχια σε επιλεγμένους retailers της εταιρείας στην Ευρώπη, τη Ρωσική Κοινοπολιτεία την Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Ακολουθώντας τις επιταγές του RM 010 Black Night, το οποίο και αποτέλεσε την επιλογή της ομάδας Polo της Richard Mille, το RM 016 μοναδική ολόμαυρη DLC κάσα από τιτάνιο, η οποία κάνει μία εντυπωσιακή αντίθεση με το κόκκινο χρώμα που την περιβάλλει. Η τάση της εταιρείας να χρησιμοποιεί εξεζητημένα υλικά φαίνεται και στο κούμπωμα με DLC. 

Η ορθογώνια κάσα του έχει τη δική της ξεχωριστή ταυτότητα, ενώ για την συναρμολόγησή και των τριών μερών από τα οποία αποτελείται πρέπει να εκτελεστούν 202 διαφορετικές εργασίες. Το ρολόι φιλοξενεί τον Caliber RMAS7, ο οποίος έχει αυτόματο κούρδισμα με ενσωματωμένο ρότορα μεταβλητής γεωμετρίας, μία πατέντα της Richard Mille, που κάνει ουσιαστικά το αυτόματο κούρδισμα να ρυθμίζεται ανάλογα με τη δραστηριότητα εκείνου που φορά το ρολόι. 

Το ρολόι έχει power reserve 55 ωρών, είναι αδιάβροχο στα 30 μέτρα, δείχνει την ώρα, τα λεπτά και την ημερομηνία στο 7, ενώ οι διαστάσεις του είναι 49,8x38x8,25mm.

More Stories
Το νέο μας περιοδικό είναι γεγονός!