Πλούσια η παρουσία της Montblanc στη SIHH 23

Οι φίλοι της Montblanc δεν θα πρέπει να νιώθουν παραπονεμένοι από την παρουσία της εταιρείας στη φετινή έκθεση SIHH 2013, μιας και παρουσίασε ενδιαφέροντα μοντέλα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις των επισκεπτών.

Μια από τις ωρολογιακές δημιουργίες της που ξεχωρίζουν είναι το Montblanc Nicolas Rieussec Rising Hours, το οποίο εκτίθεται σε συνδυασμό με τη συλλογή Montblanc Cutting Edge Art Collection, η οποία ξεκίνησε το 2002 και έχει πλέον περισσότερα από 180 έργα τέχνης.

Στο πλαίσιο του Salon International de la Haute Horlogerie στη Γενεύη, η Montblanc βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει και την εφαρμογή για το iPad με τίτλο Montblanc Timepieces, η οποία μπορεί να αποτελέσει ένα ιδανικό εναρκτήριο σημείο της εξερεύνησης του κόσμου της ωρολογοποιίας. Εκεί μπορεί να δει κανείς όλες τις νέες δημιουργίες της για το 2013, μαζί με ειδικά φιλμ που ζωντανεύουν στην οθόνη τα ρολόγια της Montblanc. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Όσοι δεν προλαβαίνουν να κάνουν ένα ταξίδι στην Ελβετία, μπορούν να πάρουν μία γεύση από τα όσα παρουσίασε η Montblanc στη Γενεύη από τα βίντεο που ακολουθούν.

More Stories
Σε αναζήτηση του βέλτιστου χρονομέτρου