Omega Constellation Sedna

H Omega παρουσιάζει το πρώτο ρολόι της με χρυσό Sedna 18 Καρατίων, πριν από την επίσημη εμφάνισή του στη φετινή Baselworld.

Ο χρυσός Sedna είναι ένα κράμα που αποτλείται από χρυσό, χαλκό και παλλάδιο. Η εμφάνισή του μοιάζει με τον τυπικό ροζ χρυσό 18 Καρατίων, αφού το 75% του κράματος αποτελείται από χρυσό, αλλά διακρίνεται για το μοναδικό χρώμα του που δίδεται από την προσθήκη των δύο άλλων υλικών. Το όνομά του προέρχεται από ένα αστρονομικό εύρημα στον πλανήτη Ποσειδώνα, το οποίο οι Αστρονόμοι ονομάζουν έτσι, καθώς και από το όνομα μία θεότητας των Ινουίτ που πιστεύεται ότι ζει στα βάθη του Αρκτικού Ωκεανού. Το ουράνιο σώμα που περιστρέφεται γύρω από τον πλανήτη Ποσειδώνα είναι ένα από τα πιο κόκκινα στο Ηλιακό μας σύστημα, στοιχείο που ταιριάζει με το ιδιαίτερο χρώμα και του υλικού που χρησιμοποιεί η Omega.

Το νέο ρολόι της Omega έχει καντράν που θυμίζει εκείνο του πρώτου μοντέλου της σειράς Constellation που είχε παρουσιαστεί το 1952. Φορά καφέ δερμάτινο λουράκι, ενώ είναι εξοπλισμένο με ελατήριο του τυμπάνου από πυρίτιο στον μηχανισμό calibre 8501, ο οποίος είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα.

Το ρολόι θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό 1952 κομματιών, συμβολίζοντας το πρώτο λανσάρισμα του Constellation.

More Stories
To νέο στιβαρό look του Chopard L.U.C Time Traveler One Black