Οικονομική ενίσχυση στο Σύλλογο “Ελπίδα”

Έμπρακτη στήριξη στην πολύ σημαντική μάχη που δίνει κατά του παιδικού καρκίνου ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “Ελπίδα”, θα προσφέρουν η “GUESS Watches”, η επίσημη αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα “ΥΙΟΙ Μ. ΤΣΟΥΓΙΑ Α.Ε.” και η “Sequel” AG.

Συγκεκριμένα και σε ειδική εκδήλωση, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 στην Ογκολογική Μονάδα «Μαριάννα Βαρδινογιάννη» του Νοσοκομείου Παίδων στο Γουδί,πρόκειται να προσφέρουν το χρηματικό ποσό των 72.000 ευρώ το Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», με σκοπό την αγορά ενός νέου καρδιολογικού μηχανήματος.

Τα χρήματα αυτά συγκεντρώθηκαν από τους συμμετέχοντες στο παγκόσμιο ετήσιο συνέδριο με την επωνυμία «Time to Give» («Ώρα να δώσεις»), που διοργάνωσαν τον περασμένο Αύγουστο στην Ελλάδα η «GUESS Watches, η «ΥΙΟΙ Μ.ΤΣΟΥΓΙΑ Α.Ε.» και η «Sequel» AG. Στο εν λόγω συνέδριο, έλαβαν μέρος αντιπρόσωποι από τις 60 και πλέον χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ενεργά η «GUESS Watches».

Να τονίσουμε ότι την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη και η VICE PRESIDENT, INTERNATIONAL SALES EMEA της «GUESS Watches» κυρία Iodice Cristina.

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες αυτές τις κινήσεις αλληλεγγύης. 

More Stories
Εναλλακτική παρουσίαση της ώρας από την MCT