Οι Young Laureates της Rolex για το 2014

Η Rolex ανακοινώνει τα ονόματα των νικητών στο πλαίσιο των Young Laureates 2014, όπου 5 καινοτόμοι νέοι διακρίθηκαν για την δραστηριότητά τους. 

Οι Young Laureates από Καμερούν, Κίνα, Ιταλία, Ρουάντα και Σαουδική Αραβία βραβεύτηκαν στην Αγγλία, ενώπιον ενός κοινού που αποτελούνταν από επιχειρηματίες, εφευρέτες και επιστήμονες. Οι πέντε διακριθέντες κέρδισαν 50.000 ελβετικά φράγκα, ενώ επιλέχθηκαν μεταξύ 1.800 διαγωνιζομένων από 129 χώρες. Μαζί με τα άλλα βραβεία και την παγκόσμια αναγνώριση η Rolex τους χάρισε και ένα χρονόμετρο από την γκάμα της.

Οι νικητές είναι η 29χρονη Neeti Kailas από την Ινδία, η οποία έχει αναπτύξει μία μέθοδο ελέγχου της ικανότητας ακοής σε βρέφη, ο 30χρονος Olivier Nsengimana από τη Ρουάντα, ο οποίος μάχεται για το επαπειλούμενο είδος των γκρι γερανών. Στη λίστα με τους διακριθέντες είναι ο 30χρονος Francesco Sauro, από την Ιταλία, που εξερευνά τις ανεξερεύνητες σπηλιές της Νότιας Αμερικής, ο 26χρονος Arthur Zang από το Καμερούν, ο οποίος είναι ο εφευρέτης του πρώτου ιατρικού tablet της Αφρικής και τέλος, ο Hosam Zowawi, 30 ετών από την Σαουδική Αραβία, ο οποίος έχει ανακαλύψει γρήγορα τεστ που ανακαλύπτουν βακτήρια που αντιστέκονται στα αντιβιοτικά. 

Τα βραβεία της Rolex συνεχίζουν να προωθούν την καινοτομία, την εργασία για το κοινωνικό καλό και τις επιστημονικές ανακαλύψεις που βοηθούν την ανθρωπότητα. Στο rolexawards.com παρουσιάζονται όλες οι βραβεύσεις και οι εργασίες των διακριθέντων. 

Παρακάτω ακολουθούν τα βίντεο για κάθε έναν από τους Young Laureates 2014 της Rolex. 

 

 

 

 

 

More Stories
Έκθεση της Breguet για το Tourbillon