O Simon Baker είναι ο ambassador της Longines

Τον γνωρίσαμε μέσα από την ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά The Mentalist, η οποία προβλήθηκε και στην ελληνική τηλεόραση, αλλά τώρα, η Longines του επιφυλάσσει ένα νέο ρόλο, εκείνο του ambassador της φίρμας. Ο λόγος για τον ηθοποιό Simon Baker, ο οποίος εμφανίζεται με το Longines Master Collection Moon Phases στο χέρι του. 

H κομψότητα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των ρολογιών της Longines, ενώ είναι επίσης εμφανής στον τρόπο και το στιλ του Αυστραλού ηθοποιού. Στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Longines τον συναντάμε να φορά κοστούμι και να βρίσκεται μέσα σε ένα αστικό διαμέρισμα με το Master Collection Moon Phases σε πρώτο πλάνο. 

Εάν κανείς σκεφτεί το μόττο της Longines το οποίο μας διδάσκει ότι η “κομψότητα είναι στάση” (“elegance is an attitude”) μοιάζει σαν να μην μπορούσε να βρει καλύτερη έκφραση παρά στο πρόσωπο του Simon Baker.  Το ρολόι με την κάσα διαμέτρου 42 mm, το καφέ δερμάτινο λουράκι, τα complications των φάσεων της σελήνης, το ιδιαίτερο μοτίβο του δεν θα μπορούσε παρά να συμπληρώνει ιδανικά αυτή την κομψή εικόνα. 

More Stories
Νέα εφαρμογή wellness για τα Connected Watches της TAG Heuer