Ο Λαβύρινθος του Μινώταυρου στο καντράν

Έχουμε δει πολλές ενδιαφέρουσες υλοποιήσεις στο καντράν ενός ρολογιού, αλλά η πρόταση της Valbray αποκτά ειδικό ενδιαφέρον, μιας και βασίζεται στην ελληνική μυθολογία.

Το Valbray Oculus Minotaurus είναι ένα ρολόι που κρύβει κάτω από τις 16 αναδιπλούμενες λεπίδες ενός διαφράγματος στο καντράν έναν ολόκληρο Λαβύρινθο. Για να αποκαλυφθεί, θα πρέπει να περιστραφεί η στεφάνη. Μέσα στον λαβύρινθο υπάρχει μία λευκή ατσάλινη σφαίρα η οποία κινείται μέσα σε αυτόν ελεύθερα. Ο κάτοχος του ρολογιού μπορεί να παίξει με τη σφαίρα προσπαθώντας να την κάνει να φτάσει στο κέντρο. Στο πίσω μέρος της κάσας είναι χαραγμένη η μορφή του Μινώταυρου. 

H κάσα έχει διάμετρο 43 mm, στο εσωτερικό της έχει τον μηχανισμό χρονογράφου με αυτόματο κούρδισμα με συχνότητα λειτουργίας τα 4 Hz. Έχει 21 Λίθους και power reserve 42 ώρες. 

Το ρολόι έκανε την εμφάνισή του στην Baselworld και θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις αυστηρά περιορισμένης κυκλοφορίας. Η πρώτη με ατσάλινη κάσα από μαύρο PVD και στεφάνη από ροζ χρυσό, ενώ η δεύτερη με ατσάλινη κάσα από μαύρο PVD και στεφάνη από λευκό χρυσό. 

More Stories
Rado Esenza Touch χωρίς κορώνα