O κόσμος του smartwatch συναντά το μηχανικό ρολόι

Η Modillian κάνει μία φιλότιμη προσπάθεια να γεφυρώσει τον κόσμο του smartWatch με εκείνο του μηχανικού ρολογιού, με ένα gadget που προσαρμόζεται στο λουράκι ή το μπρασελέ. 

Πρόκειται για έναν πομποδέκτη Bluetooth που εφαρμόζει στο αγαπημένο σας μηχανικό ρολόι και έχει την ικανότητα να παράγει δονήσεις για να σας ειδοποιήσει για όσα συμβαίνουν στο smartphone σας. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 10 Ιουνίου και αρχικά θα συνδέεται με Android smartphones. 

Μέσα από την ειδική εφαρμογή που θα μπορεί να κατεβάσει ο κάτοχός του στο smartphone του, θα μπορεί να καθορίσει το πώς και για ποιες λειτουργίες θα τον ειδοποιεί το Modillian. Είναι προφανές ότι το gadget δεν θα μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα λουράκια, αλλά δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε και άλλες παραλλαγές του, ενώ σύμφωνα με το ABlogToWatch, θα υπάρξει σύντομα και η εκδοχή του για το iPhone. 

Παραμένει μία ενδιαφέρουσα ιδέα που μας βοηθά να μην αποχωριστούμε το μηχανικό μας ρολόι, ενώ ταυτόχρονα καταφέρνουμε να έχουμε στο χέρι μας ένα μέρος της λειτουργικότητας ενός smartWatch. 

Μπορείτε να δείτε την βασική ιδέα χρήσης του στο teaser video που ακολουθεί. 

More Stories
ChronosPlus HowTo: Γυμναστική με το Gear Fit