Νέος εξοπλισμός LG για το Mykonos Blu Luxury Hotel & Resort

To “Mykonos Blu Luxury Hotel & Resort” επέλεξε επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, καθώς και τηλεοράσεις ξενοδοχειακού τύπου της LG για τον εξοπλισμό των εγκαταστάσεών του

Κτισμένο αμφιθεατρικά, επάνω από τον κόλπο της Ψαρούς, το “Mykonos Blu Luxury Hotel & Resort” προσφέρει στους επισκέπτες του ανέσεις και διαμονή υψηλού επιπέδου, ενώ η κορυφαία ξενοδοχειακή αλυσίδα ‘Grecotel’ εμπιστεύεται ήδη εδώ και χρόνια την τεχνογνωσία και την προηγμένη τεχνολογία της LG, μετρώντας πλέον πολυάριθμες συνεργασίες σε πολλά ξενοδοχεία της ανά την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της πιο πρόσφατης συνεργασίας, εγκαταστάθηκαν συνδυαστικά συστήματα VRF επαγγελματικού κλιματισμού LG Multi V IV, και μονάδες LG Hydrokit, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και την πλήρη κάλυψη των αυξημένων αναγκών της μονάδας σε κλιματισμό και ζεστό νερό χρήσης για τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους. Επιπλέον, τα δωμάτια του “Mykonos Blu Luxury Hotel & Resort” εξοπλίστηκαν με 64 ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LY330C, 55 και 47 ιντσών, για την ενημέρωση και ψυχαγωγία των επισκεπτών.

Το ξενοδοχείο επέλεξε ολοκληρωμένες λύσεις ψύξης-θέρμανσης με VRF συστημάτα επαγγελματικού κλιματισμού LG Multi V IV, τα οποία διακρίνονται για την κορυφαία ενεργειακή τους απόδοση και τη σημαντική εξοικονόμηση κόστους. Μία απο τις βασικές παραμέτρους στην επιλογή των συστημάτων ήταν η συνεργασία με τον υφιστάμενο εξοπλισμό (εσωτερικές μονάδες fan coils / boiler ζεστού νερού χρήσης). Συγκεκριμένα, επιλέχθηκε η χρήση δύο διαφορετικών τύπων Hydrokit σε σύνδεση με εξωτερικές μονάδες LG MULTI V IV. Οι μονάδες Hydrokit υψηλών θερμοκρασιών μπορούν να παράγουν ζεστό νερό έως και 80°C εξοικονομώντας έως και 50% ενέργεια σε σχέση με την προηγούμενη εγκατάσταση, ενώ οι μονάδες Hydrokit μεσαίων θερμοκρασιών τροφοδοτούν με ψυχρό ή θερμό νερό τις εσωτερικές μονάδες κλιματισμού fan coils.

Η LG διαθέτει ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον αναγνωρισμένο και έγκυρο Οργανισμό ‘Eurovent’ για τα προηγμένης τεχνολογίας κεντρικά συστήματα κλιματισμού Multi V καθώς οι μονάδες κλιματισμού VRF της LG πετυχαίνουν άριστες επιδόσεις, τόσο σε λειτουργία ψύξης, όσο και θέρμανσης. Ο υψηλότερος εποχιακός συντελεστής απόδοσης έως 7,9 (ESEER), ο πιστοποιημένος κατά Eurovent δείκτης ενεργειακής απόδοσης στην ψύξη έως 4.83 (EER) και ο συντελεστής απόδοσης στη θέρμανση έως 5.32 (COP) εξασφαλίζουν τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους λειτουργίας.

Οι μονάδες Hydrokit της LG προσφέρουν μία αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα του υψηλού κόστους παραγωγής ζεστού νερού. Διαθέτουν φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία, αφού βασίζεται στον ατμοσφαιρικό αέρα και την ηλεκτρική ενέργεια, αποδεσμεύοντας πλήρως την επιχείρηση από συμβατικές πηγές ενέργειας, όπως το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο, ενώ η μείωση στο κόστος λειτουργίας, σε σχέση με ένα παραδοσιακό σύστημα, μπορεί να φτάσει μέχρι και 50%. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης είτε σε νέες, είτε σε ήδη υπάρχουσες κτιριακές εγκαταστάσεις και η λειτουργία τους είναι 100% συμβατή με μονάδες Fan Coil, καλοριφέρ, συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ηλιακά πάνελ και boiler. Επιπλέον οι μονάδες Hydrokit μεσαίων θερμοκρασιών της LG μπορούν να αντικαταστήσουν πλήρως μία μονάδα ψύκτη παράγοντας θερμό ή ψυχρό νερό για τις ανάγκες κλιματισμού ενός κτιρίου.

Η σειρά επαγγελματικών τηλεοράσεων ξενοδοχειακού τύπου LG LY330C περιλαμβάνει μοντέλα τεχνολογίας HD και Full HD για μοναδική ευκρίνεια και φωτεινότητα, ενώ διαθέτει πλήθος εξειδικευμένων επαγγελματικών λειτουργιών για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών και επιλογών ψυχαγωγίας. Με προηγμένη τεχνολογία και κομψό σχεδιασμό, η σειρά αποτελεί την ιδανική επιλογή για την παροχή μίας αναβαθμισμένης εμπειρίας στους επισκέπτες. Οι επαγγελματικές τηλεοράσεις της LG ξενοδοχειακού τύπου διαθέτουν, μεταξύ άλλων, δυνατότητα προσωποποιημένων μηνυμάτων, διαμόρφωσης λίστας καναλιών, συμβατότητα σύνδεσης με φορητές συσκευές για αναπαραγωγή περιεχομένου (Remote Jack Pack) και ενσωματωμένο δέκτη DVB-T/C για λήψη επίγειας ψηφιακής καλωδιακής, για να προσφέρουν μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας.

More Stories
Ένα world timer που θέλει λίγο… σπρώξιμο!