Νέο website για την Germanwings

Με καθαρή σχεδίαση και προστιθέμενη αξία για τον χρήστη, η Germanwings εγκαινίασε τον ανανεωμένο ιστότοπό της.

Η νέα ιστοσελίδα προσφέρει τώρα στους επισκέπτες ακόμα περισσότερες πληροφορίες και υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα την προσωποποιημένη υπηρεσία παρακολούθησης πτήσεων: οι επιβάτες μπορούν πλέον να βλέπουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με την πτήση τους στην αρχική σελίδα του site ενώ ως εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση στο check-in ή σε επιλογές κράτησης πρόσθετων υπηρεσιών σχετικά με την πτήση τους.

Σημαντικό ρόλο στην επανασχεδίαση της ιστοσελίδας έπαιξε η ανάγκη βελτιστοποίησής της για τους πελάτες που χρησιμοποιούν tablets για την κράτηση θέσεων. Ως αποτέλεσμα, η περιήγηση είναι πολύ πιο απλή και όλες οι λειτουργίες είναι γρήγορα προσβάσιμες.

Μια από τις πιο σημαντικές βελτιώσεις είναι ότι οι διαθέσιμες ταξιδιωτικές πληροφορίες εμφανίζονται αμέσως μόλις επιλεγούν οι ημερομηνίες ταξιδίου, στο πεδίο αναζήτησης πτήσης. Σε ό,τι αφορά τα δρομολόγια που δεν προσφέρονται σε καθημερινή βάση, οι ημερομηνίες κατά τις οποίες δεν εκτελείται πτήση δεν είναι καν επιλέξιμες. Σε αυτή την περίπτωση, εμφανίζεται η αμέσως επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία ταξιδιού.  

Η νέα λειτουργία «παρακολούθησης πτήσης» προσφέρει στους ίδιους τους επιβάτες ή σε όσους πρόκειται να τους παραλάβουν από το αεροδρόμιο, την ευκαιρία να είναι ενήμεροι για την κατάσταση της πτήσης τους κάθε στιγμή. Επιλεγμένες πτήσεις εμφανίζονται αυτόματα στην αρχική σελίδα του site, για εύκολη παρακολούθηση.

Στο πεδίο «My Germanwings», οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να βρουν μια σύνοψη όλων των πληροφοριών που αφορούν τις κρατήσεις τους, με όλες τις σχετικές λεπτομέρειες. Στο σημείο αυτό μπορεί κάποιος να επανατυπώσει την κάρτα επιβίβασης οποιαδήποτε στιγμή αλλά και να ελέγξει τον λογαριασμό μιλίων του Boomerang Club.

More Stories
Η Breitling και η Triumph συνεργάζονται για 2 νέα συλλεκτικά μοντέλα