Νέες προσθήκες στη σειρά Alpiner

H Alpina παρουσιάζει δύο νέες προσθήκες στην σειρά ρολογιών Alpiner, η οποία αντλεί την έμπνευσή στο σχεδιασμό της από τη δεκαετία του 1950, ενώ έχει στο εσωτερικό της μοντέρνουν αυτόματους μηχανισμούς. 

Το Alpiner Automatic, είναι διαθέσιμο σε τέσσερις παραλλαγές, με καντράν sunray, μπρασελέ από ατσάλι και ατσάλι-χρυσό, αλλά και με καντράν γκρι sunray και καφέ και μαύρο δερμάτινο λουράκι. Στο εσωτερικό του έχει τον μηχανισμό Alpina AL-525, ο οποίος έχει αυτόματο κούρδισμα και υποστηρίζει ώρα, λεπτά και δευτερόλεπτα κεντρικά, με ένα παράθυρο για την ημερομηνία στο 6. Η κάσα έχει διάμετρο 41,5 mm και το ρολόι είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα. 

Η άλλη προσθήκη στη γκάμα είναι το Alpiner Chronograph, με τρεις παραλλαγές σε δερμάτινο λουράκι (καφέ, μαύρο και σκούρο καφέ) και μία με μπρασελέ. Η ατσάλινη κάσα έχει και εδώ διάμετρο 41,5 mm με γκρι και λευκό sunray καντράν. Κεντρικά υποστηρίζει ώρα, λεπτά και το δείκτη του χρονογράφου, στο 6 έχει παράθυρο για την ημερομηνία, τα totalizers του χρονογράφου είναι στο 12 και στο 6, ενώ στο 9 υπάρχει ένα υποκαντράν για τα δευτερόλεπτα. Στο εσωτερικό του υπάρχει ο αυτόματος μηχανισμός Alpina AL-750, ο οποίος έχει και τηλεμετρική λειτουργία, με την κλίμακα σημειωμένη περιμετρικά του καντράν προκειμένου να υπολογίζεται ο χρόνος στον οποίο καλύπτεται μία απόσταση. 

Όλα τα ρολόγια στο πίσω μέρος της κάσας τους έχουν χαραγμένες τις τρεις βασικές κορυφές των ελβετικών Άλπεων, Eiger, Mönch και Jungfrau. 

More Stories
Breitling Superocean Chronograph M2000 Blacksteel