Νέα σειρά αξεσουάρ fitness στο Γερμανό

Μια νέα σειρά από προηγμένα αξεσουάρ για την υγεία και τη φυσική κατάσταση, τα Health & Fit Appcessories, που συνδέονται με το Smartphone μέσω συγκεκριμένων εφαρμογών (apps), φέρνει στους πελάτες του το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός.

Τα Health & Fit Appcessories είναι συμβατά με ios και android λειτουργικό και συνδέονται με το κινητό του χρήστη, για να μπορεί να ελέγξει τις επιδόσεις του και να κρατήσει αρχείο. Η συγκεκριμένη κατηγορία θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες αφίξεις προϊόντων.

Στο Δίκτυο Καταστημάτων θα βρείτε τα:

  • JAWBONE UP WRISTBAND, για την καταγραφή των δραστηριοτήτων του χρήστη, την ποιότητα ύπνου, των τροφών που καταναλώνει και τον έλεγχο του μεταβολισμού. Διατίθεται στα €139.

  • CARDIO PULSE MONITOR CELLULAR LINE, για τον έλεγχο της καρδιακής συχνότητας κατά την εκγύμναση. Διατίθεται στα €49,90.

  • iHEALTH BLOOD PRESSURE WRIST MONITOR, για τη μέτρηση της πίεσης του αίματος και του καρδιακού ρυθμού, στα €79,90.

  • iHEALTH BODY SCALE, για τη μέτρηση του βάρους και της μυϊκής μάζας (BMI), την καταγραφή θερμίδων και ημερήσιων δραστηριοτήτων, στα €69,90.

  • iHEALTH BODY ANALYSIS SCALE, για τη σωστή παρακολούθηση του βάρους, του σωματικού λίπους, του δείκτη μάζας σώματος, του νερού στο σώμα, της ημερήσιας πρόσληψης θερμίδων κ.ά., απαραίτητα για την επίτευξη της ιδανικής σιλουέτας. Διατίθεται στα €119,90.

Για περισσότερες πληροφορίες www.germanos.gr

More Stories
Ηλιακοί κάδοι απορριμμάτων στη Μύκονο