Νέα ρολόγια στη σειρά Top Gun για την IWC

H IWC ανανεώνει την οικογένεια ρολογιών Top Gun, με τρία νέα μοντέλα τα οποία φέρνουν το χρώμα στους δείκτες και τις ενδείξεις του καντράν τους. 

Τα νέα μοντέλα είναι το Big Pilot’s Wach Perpetual Calendar Top Gun, το Big Pilot’s Watch Top Gun και το Pilot’s Watch Chronograph Top Gun. Όλα τους φέρουν τη φράση Boutique Edition, πράγμα που σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένη έκδοση αποκλειστικά και μόνο στις boutiques της IWC στον κόσμο. 

Με το κόκκινο χρώμα, το Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar Top Gun, έχει power reserve 7 ημερών και Γρηγοριανό Ημερολόγιο που φτάνει μέχρι και το έτος 2100. Υπάρχει ένδειξη των φάσεων της Σελήνης και στο εσωτερικό του φιλοξενεί έναν από τους μεγαλύτερους αυτόματους μηχανισμούς της IWC το calibre 51614. 

Με το πράσινο χρώμα, το Big Pilot’s Watch Top Gun, φέρει τον μηχανισμό 51111, ο οποίος αποτελείται από 311 μέρη και έχει power reserve 7 ημέρες. Το ρολόι θα κυκλοφορήσει σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό 500 κομματιών. 

Με το μπλε χρώμα, τέλος, κυκλοφορεί το Pilot’s Watch Chronograph Top Gun, με τον μηχανισμό 89365, με power reserve 68 ώρες. Στο 12 υπάρχει το totalizer των λεπτών, ενώ έχει λειτουργία flyback. Στο 6 υπάρχει ένα υποκαντράν για τη μέτρηση των δευτερολέπτων. Και αυτό το ρολόι θα κυκλοφορήσει σε 500 κομμάτια. 

More Stories
ΗΥΤ: Hastroid Rainbow