Νέα μοντέλα στη Zenith Star Collection

H Zenith αποφάσισε να εμπλουτίσει την οικογένεια ρολογιών Star με τρία νέα μοντέλα σε όμορφες κάσες διαμέτρου 33 mm, με έντονες τις επιρροές του κλασικού σχεδιασμού. 

Τα νέα μοντέλα, σύμφωνα με την εταιρεία ταιριάζουν το ένα για καθημερινή χρήση, το δεύτερο για το απόγευμα και το τρίτο για τις πιο επίσημες εμφανίσεις της κατόχου του. Στην πρώτη περίπτωση έχουμε καντράν από mother-of-pearl, με διαμάντια στη θέση των ωρών και περιμετρικά του καντράν. Στη δεύτερη περίπτωση έχουμε πάλι διαμάντια στη θέση των ωρών, μαζί με 104 άλλα διαμάντια στη στεφάνη της κάσας και άλλα 42 πάνω από τη στεφάνη. Στην τρίτη εκδοχή υπάρχουν συνολικά 765 διαμάντια σε όλο το καντράν και την κάσα. 

Τα ρολόγια υποστηρίζουν ώρα και λεπτά κεντρικά και είναι αδιάβροχα στα 30 μέτρα. Όλα τα μοντέλα έχουν μηχανισμό Elite 681, ο οποίος είναι πολύ λεπτού προφίλ, έχει αυτόματο κούρδισμα και εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις ανά ώρα. Το power reserve του είναι 50 ώρες. Στο πίσω μέρος της κάσας υπάρχει κρύσταλλο για να μπορεί κανείς να δει το μηχανισμό σε λειτουργία. 

More Stories
Επέκταση συμβατότητας για το Samsung Galaxy Gear