Berlin, 26.9.2013 Etihad Airways Berlin Office. Photo:Daniel Biskup

Νέα κεντρικά γραφεία της Etihad στην Ευρώπη

Η Etihad Airways, ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) εγκαινίασε τα νέα κεντρικά γραφεία της στην Ευρώπη, ενισχύοντας την παρουσία της αεροπορικής εταιρείας στην τοπική γερμανική αγορά και παγιώνοντας την στρατηγική σχέση με την airberlin.

Τα νέα γραφεία βρίσκονται στην καρδιά του Βερολίνου, στην ιστορική πλατεία Potsdamer και στεγάζουν τα τμήματα πωλήσεων και μάρκετινγκ αλλά και τις κοινές υπηρεσίες κρατήσεων και εκδόσεων εισιτηρίων της Etihad Airways με την airberlin.

Tα νέα γραφεία βρίσκονται στην φημισμένη Linkstrasse, στον όγδοο όροφο του χαρακτηριστικού κτιρίου του κορυφαίου αρχιτέκτονα Richard Rogers , γνωστό από το έργο του στο Pompidou Centre στο Παρίσι, στο κτίριο Lloyds και στο Millennium θόλο του Λονδίνου.

Στα νέα γραφεία θα απασχολούνται 35 εργαζόμενοι της Etihad Airways εκ των οποίων οι 25 είναι Γερμανοί ενώ οι υπόλοιποι προέρχονται από τα ΗΑΕ, τις Κάτω Χώρες, την Αίγυπτο, την Ινδία, την Ιταλία, το Πακιστάν, το Μαρόκο, το Ηνωμένο Βασίλειο, και την Ελβετία. 

More Stories
To νέο Terrascope για την ομάδα της Arsenal