ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ & Chronos Plus

Η εγκυρότερη οικονομική εφημερίδα της Ελλάδας «Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» και το πλέον καταξιωμένο περιοδικό Ωρολογοποιίας το Chronos Plus, συνεργάζονται για μια πολύ στοχευμένη έκδοση.
Η εφημερίδα Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ προβαίνει στην έκδοση ενός ένθετο περιοδικού, υψηλών προδιαγραφών, ως προς την ύλη και την αισθητική.
Το νέο ένθετο περιοδικό της οικονομικής εφημερίδας Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ , υπό τον τίτλο WATCH By Chronos Plus, θα κυκλοφορεί κάθε Ιούνιο και Νοέμβριο, υπό την διεύθυνση και επιμέλεια της εκδότριας Μαίρης Μπέλμπα, η οποία δραστηριοποιείται περισσότερο από 15 χρόνια στον χώρο της Ωρολογοποιίας και Κοσμήματος.
Το νέο ένθετο της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ φιλοδοξεί να κάνει την διαφορά για τον θαυμαστό κόσμο της Ωρολογοποιίας τόσο στην πληροφορία όσο και στην εικόνα, με αποκλειστικότητες και ειδήσεις από την πηγή.
Η ενδελεχής και αξιόπιστη ενημέρωση γύρω από την Τέχνη της Ωρολογοποίας αλλά και τα λεπτομερή ρεπορτάζ για ότι νέο συμβαίνει στην βιομηχανία του ρολογιού, αποτελούν την βάση πάνω στην οποία οικοδομείται το νέο εκδοτικό εγχείρημα.
Τα ιστορικά αφιερώματα, τα τεχνικά κομμάτια, οι αποκλειστικές συνεντεύξεις, οι εφευρέτες που καθόρισαν την πορεία της τέχνης της Ωρολογοποιίας και τα πλούσια, πρωτότυπα εμπορικά ρεπορτάζ είναι η ραχοκοκαλιά της θεματολογίας του ένθετου περιοδικού τξης ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ, WACTH by Chronos Plus…
Is coming soon….

logo-watch2

More Stories
Angel Homme