Μια θρυλική βραδιά από τη Hublot και το WBC

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2012, στο Ξενοδοχείο Bellagio, στο Las Vegas, η Hublot συναντά το World Boxing Council (WBC) και σε συνεργασία με τον οίκο Bonham’s θα πραγματοποιήσει τη δημοπρασία 12 ρολογιών που το καθένα τους θα εκπροσωπεί έναν από τους θρύλους του Μπόξ.

Τα 12 ρολόγια θα δημοπρατηθούν για καλό σκοπό σε περισσότερους από 300 καλεσμένους, προκειμένου να ενισχυθεί το ταμείο για τους μποξέρ που έχουν αποσυρθεί, το οποίο και έχει δραστηριότητα σε 40 χώρες του κόσμου. Τα ρολόγια μιμούνται την εικόνα σύμβολο της ζώνης που φορά ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Μποξ και είναι κατασκευασμένα από χρυσό 18 Καρατίων, μαύρα κεραμικά υλικά και τιτάνιο, με διάμετρο 48 mm, ενώ στο πίσω μέρος της κάσας γράφεται το όνομα του κάθε θρύλου της Πυγμαχίας.

Θα παρουσιαστούν ρολόγια για τους Mike Tyson, Sugar Ray Leonard, Lennox Lewis, Jeff Fenech, Larry Holmes, Ken Norton, Tommy Hearns, Roberto Duran, Azumah Nelson, Julio Cesar Chavez, Oscar De La Hoya και George Foreman.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλα τα ρολόγια κάνοντας κλικ στο http://www.bonhams.com/auctions/20968/ ενώ το εισιτήριο εισόδου στην εκδήλωση έχει κόστος 1000 δολαρίων.

More Stories
Καλοκαιρινές προτάσεις από την Michael Kors