Μια εναλλακτική εκδοχή για το μελλοντικό smartwatch

Το ενδιαφέρον για τα smartWatches είναι μεγάλο, ενώ τα smartphones έχουν εδραιώσει εδώ και καιρό τη θέση τους στην προτίμηση των καταναλωτών. Επομένως δεν αποτελεί έκπληξη που πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό οι προτάσεις για ένα υβρίδιο μεταξύ των δύο συσκευών.

Οι ιδέες πέφτουν βροχή, αλλά μερικές είναι τόσο ενδιαφέρουσες που ξεχωρίζουν, ακόμα και αν βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιαστικού concept και όχι σε κατάσταση παραγωγής. Ο Jeabyun Yeon, παρουσιάζει το Limbo, το οποίο είναι ένα smartphone με πολύ λεπτό πάχος που δεν ξεπερνά τα 6,1 mm και είναι εξοπλισμένο με μία οθόνη διαγωνίου 4,3 ιντσών.

Το γεγονός ότι το Limbo είναι εύκαμπτο, το βοηθά να προσαρμόζεται σε μία ειδική θήκη και να φοριέται ως ρολόι στο χέρι του χρήστη. Η πρόταση του σχεδιαστή είναι να κατασκευαστεί από πολυμερή υλικά και να εξοπλιστεί με λειτουργικό σύστημα Android. Θα είναι μάλιστα ικανό να έχει και λειτουργία imaging με δύο κάμερες, μία των 8 Megapixels για βίντεο και φωτογραφίες και μία ακόμα μικρότερης ανάλυσης για βιντεοκλήσεις. Εξαιρετική ιδέα! Μακάρι να το δούμε και στην παραγωγή.

More Stories
Τα νέα μοντέλα της Bomberg για το 2015