Με ελικόπτερο πάνω από τις Άλπεις

Οι επιβάτες της Lufthansa θα μπορούν αυτό το χειμώνα να προσεγγίσουν ακόμα πιο γρήγορα τις πίστες του σκι. Από την 1η Ιανουαρίου 2015 εγκαινιάζεται μια νέα υπηρεσία ενοικίασης ελικοπτέρου από το Μόναχο.

Ο κόμβος της Lufthansa στη νότια Γερμανία αποτελεί το τέλειο σημείο από το οποίο μπορεί κανείς να προσεγγίσει τα κοντινά χιονοδρομικά θέρετρα το δυνατόν συντομότερα. Είτε πρόκειται για το Garmisch-Partenkirchen, το Zillertal, το Kitzbühel, το SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental ή άλλα θέρετρα στις Άλπεις – από τη στιγμή που διαθέτουν ελικοδρόμιο, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το δικό τους προορισμό. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για κρατήσεις από τώρα και θα λειτουργεί μέχρι το τέλος Απριλίου.

Στο Μόναχο, οι επιβάτες της Lufthansa θα παραλαμβάνονται απευθείας από το αεροσκάφος, υπό τις φροντίδες της υπηρεσίας VIP του αεροδρομίου του Μονάχου. Κατόπιν η εταιρεία HTM Helicopter Travel Munich GmbH θα τους μεταφέρει στον επιθυμητό τους προορισμό διακοπών.

Οι επιβάτες της First Class μπορούν να κάνουν κράτηση για αυτή την αποκλειστική υπηρεσία μεταφοράς καλώντας στα τηλέφωνα 0800 627 0508 και +49 69 86 799 444, ενώ οι επιβάτες της Business Class μπορούν να καλούν την HTM στο +49 89 21547172. Εναλλακτικά, οι επιβάτες μπορούν να κάνουν την κράτησή τους μέσω email, στη διεύθυνση lufthansa@helitravel.de.  

More Stories
Ημέρα της Μητέρας 2022: Fossil