Longines Conquest Classic Line

H Longines έχει μακρά παράδοση σχέσης με τους ιππικούς αγώνες, κάτι που είναι εμφανές με την παρουσίαση της νέας της συλλογής, Conquest Classic, η οποία μοιάζει σαν να έχει σχεδιαστεί να φοριέται από τους αναβάτες.

Το όνομα Conquest έχει εμφανιστεί πρώτη φορά στις 25 Μα?ου 1954 και από τότε κοσμεί πολλά από τα πλέον επιτυχημένα μοντέλα της φίρμας. Η νέα σειρά αποτελείται από τα μοντέλα των γυναικών τα οποία έχουν διάμετρο κάσας 29,5 mm και υποστηρίζουν ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα και ημερομηνία. Είναι διαθέσιμα σε κάσες από ατσάλι, ροζ χρυσό ή συνδυασμό των δύο υλικών. Το καντράν είναι μαύρο ή ασημένιο. Υπάρχουν και εκδόσεις με κάσα διαμέτρου 40 mm, καντράν από φίλντισι και στεφάνη που αποτελείται από 30 διαμάντια. Φορούν δερμάτινο λουράκι ή μπρασελέ.

Η σειρά έχει και χρονογράφους για τον άντρα, με κάσα διαμέτρου 41 mm και τον μηχανισμό L688 με column wheel, ο οποίος έχει δημιουργηθεί από την ΕΤΑ αποκλειστικά για τη Longines. Η κάσα είναι από ατσάλι, συνδυασμό ατσαλιού και ροζ χρυσού, ή μόνο από ροζ χρυσό. Και πάλι το καντράν είναι από μαύρο ή ασημί χρώμα, ενώ υποστηρίζει ώρες, λεπτά, μικρά δευτερόλεπτα στο 9, ημερομηνία και ενδείξεις χρονογράφου στο 3 και το 6. Φορούν δερμάτινο λουράκι ή μπρασελέ.

More Stories
Η νέα καμπάνια της Audemars Piguet