Κοινές πτήσεις Emirates-Jetstar

Η Emirates και η Jetstar προχώρησαν στην ανακοίνωση της μεταξύ τους συμφωνίας, η οποία αναμένεται να συνδέσει τους επιβάτες της Emirates με  νέους προορισμούς σε όλη την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Νοτιοανατολική Ασία, όπως ακριβώς η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι συνεχίζει να συνδέει ανθρώπους, προορισμούς και συναισθήματα.

Οι κωδικοί της Emirates θα ενσωματωθούν σε ένα μέρος του δικτύου που εκμεταλλεύεται η αεροπορική εταιρεία Jetstar στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ασία, προσφέροντας στους επιβάτες της πρόσβαση σε 27 νέες διαδρομές και έξι νέους προορισμούς, όπως το Μπαλί στην Ινδονησία, το Byron Bay στην Αυστραλία, το Dunedin στη Νέα Ζηλανδία και το Siem Reap στην Καμπότζη.

Τα μέλη της Emirates Skywards, του προγράμματος τακτικών επιβατών της εταιρείας, θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν μίλια για πτήσεις της εταιρείας Jetstar που φέρουν τον κωδικό της Emirates, ενώ ταυτόχρονα θα είναι σε θέση να εξαργυρώνουν τα μίλια τους για να αγοράσουν αεροπορικά εισιτήρια με τη Jestar, τα οποία ξεκινούν από μόλις 7.025 Skywards μίλια.

Από τις 6 Απριλίου, όλοι οι επιβάτες της Emirates που επιβιβάζονται σε πτήσεις της Jetstar θα λαμβάνουν κάρτες επιβίβασης κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων στο πρώτο διεθνές σημείο αναχώρησης για τη σύνδεση με τους επόμενους διεθνείς προορισμούς.

Η συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού περιλαμβάνει επτά εσωτερικά δρομολόγια στην Αυστραλία τα οποία έρχονται να προστεθούν στα πενήντα ήδη υπάρχοντα δρομολόγια με κοινούς κωδικούς τα οποία μοιράζεται με τον κυριότερο επενδυτή του Ομίλου Jestar, την αεροπορική εταιρεία Qantas. Πιο συγκεκριμένα: τέσσερα νέα δρομολόγια στη Νέα Ζηλανδία, έξι νέα δρομολόγια μεταξύ της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας πάνω από τη Θάλασσα της Τασμανίας και δέκα διεθνή δρομολόγια από τη Σιγκαπούρη προς την Ινδονησία, την Καμπότζη, το Βιετνάμ, τη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη και το Χονγκ Κονγκ.

Οι πτήσεις κοινού κωδικού των Emirates και Jetstar θα αρχίσουν να πωλούνται από τις 13 Φεβρουαρίου 2014 για ταξίδια προγραμματισμένα για τις 6 Απριλίου 2014 κι έπειτα. Οι τακτικοί επιβάτες της Emirates θα μπορούν να εξαργυρώνουν μίλια για πτήσεις από την 1η Μαρτίου 2014.

More Stories
Η διεθνής έκθεση κοσμημάτων Jewellery Geneva