Η πρώτη γυναικεία συλλογή της F.P.Journe

H F.P. Journe παρουσιάζει την πρώτη συλλογή elegante, αποκλειστικά και μόνο για τις γυναίκες, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε 10 boutiques της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, μπορεί κανείς να το βρει στην Γενεύη, τη Νέα Υόρκη, το Τόκιο, το Παρίσι, το Χονγκ Κονγκ, το Πεκίνο, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι, τη Μπόκα Ράτον και τη Βυρητό.

Ένα από τα στοιχεία που κάθιστούν πολύ ενδιαφέρον το νέο μοντέλο είναι ο ηλεκτρομηχανικός μηχανισμός του, ο οποίος εξελίσσεται τα τελευταία 8 χρόνια από την F.P. Journe. Αναλυτικότερα, όταν το ρολόι φοριέται έχει αυτονομία 10 ετών, ενώ σε διαμόρφωση αναμονής η αυτονομία του εκτοξεύεται στα 18 έτη.

Αυτό είναι εφικτό γιατί το ρολόι όταν δεν κινείται καθόλου για 30 συνεχόμενα λεπτά σταματά τους δείκτες του και τους επαναφέρει στην σωστή ώρα αυτόματα, μόλις το πιάσει η κάτοχός του στο χέρι της. Για την επαναφορά της ώρας επιλέγεται η συντομότερη διαδρομή των δεικτών στο καντράν για ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Το ρολόι είναι διαθέσιμο σε κάσα από τιτάνιο, με λουράκι από rubber σε λευκό χρώμα, ενώ υπάρχουν και εκδόσεις με κόκκινο χρυσό και πλατίνα.

More Stories
H Hublot γιορτάζει τη λήξη του Μουντιάλ