Η Juicy Couture από το Folli Follie Group

Την επίτευξη οριστικής συμφωνίας με τον όμιλο Authentic Brands Group(ABG) για την ανάληψη του αποκλειστικού δικαιώματος διανομής πωλήσεων χονδρικής και λιανικής για τον οίκο Juicy Couture σε όλη την Ηπειρωτική Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και Κύπρο ανακοίνωσε η Folli Follie Group.

Η Folli Follie προτίθεται να εξασφαλίσει τη συνέχεια της παρουσίας της Juicy Couture στην αγορά λιανικής στην Ευρώπη αρχής γενομένης από το flagship store, το οποίο βρίσκεται στην Regent Street στο Λονδίνο. Στα πλαίσια της εν λόγω συμφωνίας, η εταιρεία επεξεργάζεται σχέδια για επέκταση της παρουσίας της Juicy Couture στην αγορά της Ευρώπης.

«Στα πλαίσια της ευρύτερης στρατηγικής μας να διεθνοποιήσουμε το χαρτοφυλάκιο με τα σήματα που εμπορευόμαστε, εντάσσεται η συμφωνία με τον Όμιλο Authentic Brands Group, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα εδραιώσει διεθνώς την παρουσία μας στο κλάδο της αποκλειστικής διανομής επωνύμων οίκων μόδας (Fashion)», δήλωσε ο Γιωργος Κουτσολιούτσος, CEO της Follie Follie Group.

«Χρησιμοποιώντας τη γνώση μας, τη παρουσία μας στις υπό εξέταση αγορές καθώς και την εκτελεστική μας ικανότητα, καλωσορίζουμε τους υφιστάμενους πελάτες της Juicy Couture στα δίκτυα μας στην Ευρώπη και προσβλέπουμε όχι μόνο να συνεχίσουμε να τους εξυπηρετούμε το ίδιο επιτυχημένα αλλά και να προσελκύσουμε και νέους πελάτες. Αν και η εν λόγω συμφωνία αναφέρεται στην Ευρώπη, η διεθνής μας παρουσία σε όλα τα δίκτυα διανομής που λειτουργούν σήμερα (λιανική, χονδρική, outlets, ταξιδιωτικό εμπόριο) σε διαφορετικές ηπείρους καθώς και οι ισχυροί-διεθνείς συνεταίροι μας μπορούν να εξασφαλίσουν περαιτέρω διεύρυνση του αντικειμένου της εν λόγω συμφωνίας», πρόσθεσε ο κ. Κουτσολιούτσος. 

Εκτίμησε δε, πως πρόκειται για μία «πολύ σημαντική στρατηγική εξέλιξη» για τον Όμιλο και αποτελεί την αρχή για την επέκταση του χαρτοφυλακίου σημάτων που αποκλειστικά διανέμει σε διεθνή κλίμακα.

Πηγή: Ναυτεμπορική

More Stories
H Hublot επιστρέφει στα Αντικύθηρα