Η Hublot συναντά τους Depeche Mode

Tο μουσικό ταλέντο συναντά το πάθος της ωρολογοποιίας για καλό σκοπό, μέσα από τη συνεργασία των Depeche Mode με την Hublot, στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάστηκε μία συλλεκτική έκδοση του Big Bang. 

Το συγκρότημα, μαζί με την Hublot, θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν τις προσπάθειες για την παροχή καθαρού, πόσιμου νερού στις αναπτυσσόμενες χώρες, μία πρωτοβουλία που εντάσσεται στην περιοδεία των Depeche Mode για το 2013-2014 με τον τίτλο Delta Machine Tour. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του ρολογιού αυτού θα πάει στην κάλυψη του κόστους της υδροδότησης των πληθυσμών που το έχουν ανάγκη. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκρότημα συνεργάζεται με την Hublot, καθώς το 2010, είχε κυκλοφορήσει ένα συλλεκτικό box set με όλη τη δισκογραφία του και ένα ρολόι της Hublot, το οποίο είχε ως σκοπό του την ενίσχυση του Teenage Cancer Trust. 

To συλλεκτικό μοντέλο Big Bang Depeche Mode θα παραχθεί σε 250 κομμάτια και διακρίνεται για τη μαύρη κεραμική του επικάλυψη. Έχει κάσα διαμέτρου 44 mm, 6 μαύρες βίδες από PVD στη στεφάνη του, κρύσταλλο ζαφειριού εμπρός και πίσω, ενώ ειδικά στο πίσω μέρος υπάρχει το λογότυπο του συγκροτήματος, μαζί με εκείνο του Charity:Water. Στο εσωτερικό του υπάρχει ο αυτόματος μηχανισμός χρονογράφου HUB4214, ο οποίος αποτελείται από 257 μέρη, 27 λίθους, εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις την ώρα, έχει power reserve 42 ώρες και είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα. 

More Stories
Breguet Classique Grande Complication Tourbillon Extra-Plat Automatique 5377