Η Breitling επανασχεδιάζει την οικογένεια Colt

H Breitling αποφάσισε να σχεδιάσει ολόκληρη την οικογένεια Colt, χωρίς να κάνει κανένα συμβιβασμό στον χαρακτήρα και την απόδοση των μοντέλων που την απαρτίζουν. 

Πρόκειται για μία σειρά ρολογιών που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1980 και προοριζόταν για τις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά γρήγορα απέκτησε ένα ευρύτερο κοινό. Στη νέα εκδοχή της συνεχίζει να έχει σε όλες τις εκφάνσεις της την αμφίπλευρα περιστρεφόμενη στεφάνη και την ικανότητα να παραμένει στεγανή η κάσα μέχρι και σε βάθος 200 μέτρων. Η κάσα έχει σε όλα τα μοντέλα διάμετρο 44 mm.

H σειρά αποτελείται από τα μοντέλα Colt Chronograph, όπου εκεί έχουμε τον μηχανισμό Breitling Caliber 73, ο οποίος είναι Super Quartz και φέρει πιστοποίηση COSC, ενώ έχει τα κλασικά totalizers του χρονογράφου. Έχει ατσάλινη κάσα, το καντράν του είναι διαθέσιμο σε μαύρο, μπλε και ασημί χρώμα, ενώ μπορεί να συνοδευτεί από δερμάτινο λουράκι, rubber και ειδικό rubber για καταδύσεις. 

Το Colt Automatic φέρει τον μηχανισμός Breitling 17, με πιστοποίηση COSC, αυτόματο κούρδισμα, ο οποίος εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις ανά ώρα, φέρει 25 λίθους. Εκτός από την ένδειξη της ώρας έχει και ημερολόγιο. Το Colt Quartz, όπως δηλώνει το όνομά του έχει τον μηχανισμό Breitling Caliber 74 που είναι SuperQuartz και έχει ένδειξη της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. 

Τέλος, υπάρχει το γυναικείο μοντέλο Colt Lady, η ιδιαιτερότητα του οποίου είναι η κάσα διαμέτρου 33 mm. Εδώ έχουμε τον μηχανισμό SuperQuartz Breitling Caliber 77, με πιστοποίηση χρονομέτρου COSC, με ημερολόγιο και ένδειξη διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Φορά δερμάτινο λουράκι και έχει μαύρο, μπλε ή ασημί καντράν. 

More Stories
Τα αξεσουάρ της Dior για Φθινόπωρο-Χειμώνα 2013-2014