H εκλεπτυσμένη έκδοση του Hamilton Jazzmaster Open Heart

Ένα νέο, και σαφώς πιο εξευγενισμένο παράδειγμα της δεξιοτεχνίας που καθορίζει τη συλλογή, το Jazzmaster Open Heart Automatic έρχεται τώρα με ένα περίπλοκο μοτίβο ανοιγμάτων στο καντράν που αποκαλύπτουν την καρδιά του μηχανισμού που χτυπά μέσα του.

Ένας εντυπωσιακός συνδυασμός του κλασικού και του μοναδικού ζωντανεύει σε ένα εκλεπτυσμένο ρολόι που φοριέται εύκολα μέρα και νύχτα, στο γραφείο ή στις βόλτες στην πόλη. Η Hamilton παρουσιάζει τρεις νέες χρωματικές παραλλαγές στο καντράν, με ανεπαίσθητες αναβαθμίσεις από τα παλαιότερα μοντέλα της συλλογής. Τώρα, το καντράν έρχεται σε ένα σκούρο μπλε, σε ένα βαθύ πράσινο με ντεγκραντέ εφέ ή σε ένα ασημί-λευκό τόνο.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν την υπογραφή Jazzmaster Open Heart στο καντράν, αποκαλύπτοντας από τα ανοίγματά τους, την καρδιά του ρολογιού να χτυπά από κάτω. Οι εκλεπτυσμένες ενδείξεις και οι δείκτες φυσικά, είναι είτε από νικέλιο, είτε φινιρισμένοι σε μπλε (στο ασημί-λευκό μοντέλο) ώστε να προσδίδουν μια εύκολη νότα αντίθεσης. Επίσης, οι κεντρικοί δείκτες της ώρας και των λεπτών είναι εμπλουτισμένοι με ένθετο Super-LumiNova, ενώ μια τελευταία, αλλά σημαντική πινελιά είναι το λογότυπο της μάρκας που έχει έρθει πλέον στο 9.

Όλα τροφοδοτούνται από τον καινοτόμο Caliber H-10, έναν αυτόματο μηχανισμό με απόθεμα ισχύος 80 ωρών και ελατήριο τυμπάνου κατασκευασμένο από Nivachron, ένα πρωτοποριακό, αντιμαγνητικό κράμα που εξασφαλίζει ακριβή χρονισμό όλη την εβδομάδα.

Το νέο Hamilton Jazzmaster Open Heart, με κάσα διαμέτρου 40mm, διατίθεται είτε σε σκούρο καφέ είτε σε σκούρο μπλε δερμάτινο λουράκι με πατιναρισμένο φινίρισμα, ενώ υπάρχει και η εναλλακτική ένός μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι και με πτυσσόμενο κούμπωμα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Hamilton εδώ

Aντιπρόσωπος: Swatch Group Greece

More Stories
Ένα πραγματικό smartwatch από τη Samsung;