H Richard Mille υποστηρίζει το έργο του Bubba Watson

H Richard Mille αποφάσισε να ενισχύσει το έργο του αμερικανού golfer, ο οποίος έχει δημιουργήσει την πρωτοβουλία “Bubba & Friends Drive To A Million”, με σκοπό να ενισχύσει τοπικές φιλανθρωπίες. Πρόκειται για ένα κάλεσμα σε φίλους, οπαδούς και υποστηρικτές του αθλητή για εμπλοκή σε έντονο κοινωνικό έργο. 

Η πρωτοβουλία προωθείται μέσω του web site του αθλητή, που μπορείτε να δείτε εδώ και αποσκοπεί στο να καταφέρει να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια για διάφορες φιλανθρωπίες. Παράλληλα, ο αθλητής πρόκειται να πουλήσει δικά του αντικείμενα στο eBay για να συγκεντρώσει χρήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 790.470 δολαρίων. 

Η Richard Mille έρχεται με σκοπό να βοηθήσει να συγκεντρωθεί πιο εύκολα το ποσό που υπολείπεται για το εκατομμύριο, με τη δημιουργία του Tourbillon RM 038 Bubba Watson Victory, ενός μοντέλου περιορισμένης κυκλοφορίας 4 κομματιών, το οποίο θα δώσει στην πρωτοβουλία το 10% των εσόδων που θα προκύψουν από την πώλησή του. 

Ο Bubba Watson φορούσε ένα RM 038 κατά τη διάρκεια του Augusta Tournament τον περασμένο Απρίλιο και αποτέλεσε μία νίκη – σταθμό για τον αθλητή. Το νέο μοντέλο περιορισμένης κυκλοφορίας είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο βαθμού 5, μαζί με ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και ελαφρύ μίγμα το οποίο ονομάζεται Μαγνήσιο WE 54. Στο εσωτερικό του έχει τον μηχανισμό RM038, ενώ η κάσα έχει διαστάσεις 48×39.70×12.80 mm. Στο πίσω μέρος έχει την υπογραφή του Bubba Watson.

More Stories
Το νέο shop-in-shop κατάστημα της Blancpain