H Purnell δημιουργεί ένα ρολόι για το 66ο Ballon d’Or

Για τη δεύτερη χρονιά της ως Επίσημος Συνεργάτης του Ballon d’Or, η μάρκα αποκαλύπτει ένα μοναδικό κομμάτι με ιδιαίτερο design και ανακοινώνει την αποκλειστική εμφάνιση του Andrea Bocelli 

Φέτος, ο θρυλικός μαέστρος Andrea Bocelli θα ενθουσιάσει το κοινό ερμηνεύοντας το εμβληματικό «Nessun Dorma» στα εγκαίνια της τελετής του 2022 Ballon d’OrTM. Προσκεκλημένος από την Purnell, μάρκα κοντά στον καλλιτέχνη, και το Γαλλικό Ποδόσφαιρο, ο Ιταλός τενόρος θα εκτελέσει ένα από τα τραγούδια του. Αναγνωρισμένος ευρέως ως μία από τις πιο όμορφες φωνές στον κόσμο, ο μαέστρος όχι μόνο συμβολίζει τέλεια την εκτίμηση της Purnell για την τέχνη σε οποιαδήποτε μορφή, αλλά είναι επίσης λάτρης του ποδοσφαίρου, λόγος για τον οποίο επιλέχθηκε να εμφανιστεί στην 66η τελετή.


Για να τιμήσει αυτή τη μαγική βραδιά, η Purnell συνεργάστηκε επίσης με την Estelle Lagarde, επαγγελματία ζωγράφο, και δημιούργησαν έναν πίνακα XXL technicolor με τίτλο «GLORY TIME».


Με ύψος πάνω από 2 μέτρα και πλάτος 1,8 μέτρα, το “GLORY TIME”  απεικονίζει το Purnell x Ballon d’OrTM Sapphire Limited Edition, από την μοναδική ματιά της καλλιτέχνιδας. Πάνω από 500 ώρες εργασίας, 35 ακρυλικές αποχρώσεις Flashe συνολικού βάρους περίπου 3 κιλών χρειάστηκαν για τη δημιουργία αυτού του έργου, καθώς και 30 φύλλα χρυσού 24Κ. Όλα τοποθετήθηκαν προσεχτικά από την Lagarde στον λινό καμβά, ο οποίος θα ενισχύσει με τα έσοδά του το Andrea Bocelli Foundation.

Με την ευκαιρία του 2022 Ballon d’OrTM, η Purnell θα βραβεύσει ξανά τους άνδρες και τις γυναίκες νικητές του θρυλικού τροπαίου με ένα ανεκτίμητο μοναδικό ρολόι, το 2022 Purnell x Ballon d’OrTM. Ενώ θα παρουσιάσει επίσης μια περιορισμένη έκδοση 3 κομματιών του ίδιου, τοποθετημένα σε κάσα από 100% Ελβετικό διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού. Το κόστος του θα ανέρχεται στο CΗF 1 εκ. και θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στους πελάτες της Purnel στο showroom που διατηρεί στην Rue du Rhône της Γενεύης.

 

 

 

More Stories
Το ρολόι με τους δείκτες στη στεφάνη