H πρώτη boutique της Hublot στη Λ.Αμερική

H Hublot εγκαινιάζει το πρώτο της αποκλειστικό σημείο πώλησης στην Λατινική Αμερική και παράλληλα αποκαλύπτει ένα νέο μοντέλο το οποίο είναι αφιερωμένο στον Πελέ, τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. 

Η boutique βρίσκεται στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στη Βραζιλία, μιας και το Μουντιάλ που θα λάβει χώρα εκεί το καλοκαίρι, θα έχει την Hublot στη θέση του επίσημου χρονομέτρη. Η boutique βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο του Ρίο ντε Τζανέιρο και καταλαμβάνει συνολική επιφάνεια 35 τετραγωνικών μέτρων, ενώ είναι σχεδιασμένη με βάση το concept Art of Fusion της εταιρείας, η οποία συνδυάζει με αρμονία το γυαλί, το μέταλο, το δέρμα και το ξύλο για τη δημιουργία μίας ζεστής ατμόσφαιρας, ικανοποιώντας παράλληλα τα αισθητικά standards των πελατών της Hublot. 

Αναφορικά με το ρολόι του Πελέ, πρόκειται για ένα Classic Fusion Aero Chronograph, το οποίο θα κατασκευαστεί σε 500 κομμάτια, με κάσα από κεραμικό υλικό, με διάμετρο 45 mm, με μηχανικό μηχανισμό και αυτόματο κούρδισμα. Στο πίσω μέρος της κάσας υπάρχει η υπογραφή του Πελέ. Το ρολόι αποτελείται από 207 μέρη, έχει 60 λίθους και power reserve 42 ώρες. Είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα. Ο δίσκος της ημερομηνίας είναι σε κίτρινο χρώμα και φέρει τον αριθμό 10, της φανέλας που φορούσε ο θρυλικός ποδοσφαιριστής. 

More Stories
Νέες προσθήκες στην αγαπημένη συλλογή Overseas