H MB&F γιορτάζει τα 10 χρόνια της

H MB&F είναι μια εταιρεία που δεν γνωρίζει φραγμούς στο σχεδιασμό των μοναδικών της ωρολογιακών μηχανών, όπως έχει αποδείξει περίτρανα στη δεκάχρονη ιστορία της.

Γιορτάζοντας τη συμπλήρωση της πρώτης δεκαετίας από την παρουσίαση του πρώτου της ρολογιού, η MB&F δημιούργησε ένα επετειακό μοντέλο, το ΗΜΧ Watch, το οποίο και θα παρχθεί σε μόλις 80 κομμάτια, τα 20 από τα οποία θα είναι σε χρώμα Bugatti Blue, τα άλλα 20 σε χρώμα Ferrari Red, τα 20 σε Lotus Black και τα τελευταία 20 σε χρώμα British Racing Green.

H μοναδικού σχεδιασμού κάσα είναι από τιτάνιο βαθμού 5, με την ένδειξη της ώρας και των λεπτών να είναι ορατές από το πλάι της κάσας. Το πανω μέρος αποκαλύπτει τον μηχανισμό, ενώ στο κάτω μέρος δεσπόζει ο χρυσός ρότορας του αυτόματου μηχανισμού, πάνω στον οποίο είναι χαραγμένη η φράση “Α Creative Adult is a child who survived”. Το power reserve είναι 42 ώρες και οι διαστάσεις του ρολογιού είναι 47x44x 21 mm.

To ρολόι φορά δερμάτινο λουράκι και η ενδεικτική τιμή του είναι 27.640 ευρώ. Μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Εάν θέλετε να δείτε άλλα μοναδικά ρολόγια της MB&F μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ και εδώ.

More Stories
Hublot loves Mykonos!