H Longines στο Qatar Prix de l’Arc de Triomphe

H Longines ήταν ο επίσημος χρονομέτρης Qatar Prix de l’Arc de Triomphe, ένας ιππικός αγώνας που προσέλκυσε περισσότερους από 50.000 θεατές στην πίστα του Longchamp. Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, νικητής αναδείχθηκε ο Olivier Peslier. 

Είναι η δεύτερη χρονιά κατά την οποία η Longines γίνεται ο επίσημος χρονομέτρης του σημαντικού αυτού ιππικού γεγονότος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ωρολογοποιία έχει σχέση με τους ιππικούς αγώνες από το 1881, όταν είχε δημιουργήσει έναν χρονογράφο με χαραγμένο στο πίσω μέρος του έναν ιππέα. 

Η εταιρεία είναι ο χορηγός σημαντικών ιππικών αγώνων σε όλο τον κόσμο, συμμετέχοντας σε γεγονότα όπως το Prix de Diane Longines, το Dubai World Cup, το Royal Ascot, το H.H. The Emir’s Trophy presented by Longines, τους theLongines Hong Kong International races, το Longines Singapore Gold Cup, το Melbourne Cup Carnival,  κ.ά.

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Qatar Prix de l’Arc de Triomphe, η Longines παρουσίασε ένα χρονογράφο της σειράς The Longines Saint-Imier, ο οποίος ισορροπεί αρμονικά ανάμεσα στο μοντέρνο και το κλασικό. Με ατσάλινη κάσα διαμέτρου 41 mm και μαύρο καντράν, διαθέτει τον μηχανισμό column-wheel L688, ο οποίος έχει δημιουργηθεί και κατασκευαστεί αποκλειστικά για τη Longines.

More Stories
Mother’s Day 2023: Skagen